A több mint három hete kómában fekvő egykori Forma-1 világbajnok, Michael Schumacher családja a saját honlapján tett közzé egy nyilatkozatot.

"Minden kómában eltöltött nap és hét csökkenti annak az esélyét, hogy javul a helyzet" – nyilatkozta korábban a bordeaux-i egyetem ideggyógyász professzora, Jean-Marc Orgogozo a francia Le Pointnak.

"Mélyen meg vagyunk hatódva, hogy még mindig rengeteg jókívánság érkezik a világ minden tájáról. Sok erőt ad ez nekünk, nagyon köszönjük mindenkinek. Mindannyian tudjuk: ő egy harcos, és nem fogja feladni" – számolt be a közleményről a Femina.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@JAJMÁR: Először azt mondták, ki tudja, hogy most mi van. Van, aki sokkal hosszabb idő után tért magához.
Nem kell még temetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
@Nil: remélem nem lesz igazad. Tudod a remény hal meg utoljára...
tavaszi
a biológia szabályait nem tudjuk befolyásolni. Libabör számomra minden Róla szóló hír. De kedves Rajongó sorstársaim ...lassan el kell kezdenünk, megbékélni a ma talán még elfogadhatattlannal...de lassan elkell engednünk Őt. arra a "versenypályára ahol Senna ..és társai róják a békés köröket. nem egy rossz társaság az sem. Képzeljétek el felébredne ..és egy roncs egy elméjében teljesen csak biológiailag létező valaki nézne ránk ..és azt sem tudná...mi kik vagyunk...ha ez a vég ..akkor ezt ne kivánjuk Neki...és pláne a szüleinek(nem tudom élnek -e persze) -----orvos barátom vetette fel ---kezd elengedni...jobban jársz.. (ennyit akartam---hajrá bajnok az emberivé maradó hétköznapokér)
hattorihanna
Tuti hogy kacsa a hír valamilyen szinten,mivel gyakori hogy súlyos fejsérülteket,mesterséges kómában tartanak,akár heteken át.Az is igaz hogy minél később keltik fel,annál súlyosabb a probléma,de 28 napos kóma után már voltak akik visszatértek a normál kerékvágásba,persze hosszú rehabot követően.Én sem temetném még,de azért nem pozitív az sem hogy nem ébresztették még fel sajnos.
Nil
Miért gondoljátok hogy a halál a legrosszabb ami egy emberrel történhet?
Január
@Nil: Tudod, onnét még nem jött vissza senki, ezért nem tudjuk, hogy mi van ott. Lehet, hogy egy kellemes létforma, de lehet, hogy egy végleges megsemmisülés. Melyik az igaz? Ki tudja? Sok féle feltevés van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.