Hazatérhet Michael Schumacher a Grenoble-i kórházból. A Blikk azt írja, a korábbi német autóversenyző svájci villájában 3,7 milliárd forintnyi euróból építenek speciális szobát, ahol tovább kezelhetik.

A hétszeres világbajnokon több életmentő műtétet hajtottak végre Franciaországban, két hónapja megkezdték a kómából való ébresztését, sikertelenül.

- Tehetős emberként Michael a legjobb ellátásban részesül. De a világ minden pénze sem teheti meg nem történtté a balesetet. A család felkészült Schumacher tartós mozgásképtelenségére – nyilatkozott egy névtelenséget kérő közeli ismerős, aki szerint önáltatás az a remény, hogy felépülhet a sztár.

Schumi a balesete óta elveszítette testsúlya 25 százalékát, 55 kiló. Naponta többször masszírozzák, tornáztatják-mozgatják, hogy lassítsák az izomsorvadást, megelőzzék a felfekvések kialakulását, és persze speciális gyógyszereket és kezeléseket is kap – írja a Blikk.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon drukkolok Neki, hogy felepuljon, ertekes ember, nemcsak a versenyeredmenyeiert, de sokat jotekonykodott is, mint maganember
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Én értem Nilt. Valószínűleg arra gondolt, hogy ha Schumi teljesen eszéhez tér, milyen borzalmas lenne neki feldolgozni, hogy gyakorlatilag vegetál, mozdulni sem tud, és ágyhoz van kötve, talán teljesen bénán. Amilyen aktív ember, ez neki a halál lenne, pszichikai értelemben. Csak azt tudom még hozzátenni, hogy én is szívből kívánom neki a legjobbakat, gyógyuljon meg, ha egy mód van rá!
karma1
@Desischado: En is ertettem Ot, mert mindig jo hozzaszolasai vannak a "mi" oldalunkon...:-)) De ahogy mondod, HA felebred Schumi, az egy oriasi trauma lesz neki, amikor kiderul, hogy MENNYIRE is serult? Mert igazan csak akkor derulne ki, hogy milyen az allapota, fizikailag es mentalisan is, hogyha vegre felebred a komabol. Es ekkor meg mindig van lehetosege Oneki sajatmaganak is, hogy euthanaziat kerjen magara, ha nem akar igy elni... De az O donteset kell szerintem megvarni, mert megiscsak egy felnott, hires emberrol van szo, akit szereto csaladja vesz korul.

Kivulallokent csak a leheto legjobbakat kivanom Neki, minden kivansaga UGY teljesuljon, ahogy O szeretne...
dömdödöm
@Desischado: én is hazavittem volna , a pénz szinte korlátlanul rendelkezésre áll ,
az orvostudomány rohamosan fejlődik ,csak így lehet esélye ha tartják ,talán történik valami akkor sem volt hiába ha csak évek múltán tér magához. Hinni kell a végsőkig
és még azon is túl !
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Ok, de nem ezt mondta, azzal, hogy nekünk "minden jót" kívánt a szentem.
csa-csa
@karma1: láttam Őt. bele sem merek gondolni egy átlagos magyar család mennyire nem tudná megoldani az otthoni ápolást!
csa-csa
@karma1: láttad hogy ezt írtam volna? csak azt mondom,ebben az országban ahogy ecsetelted, úgy fogják hagyni megdögleni a csórókat.
Egyébként ha csak szó szerint ki nem hajítanának a kórházból bármilyen súlyos állapotban, egész egyszerűen nem vagyok hajlandó ekkora terhet róni (fizikailag,anyagilag, - amiket de sokan nem tudnak megoldani - lelkileg) a családomra! Persze kölcsönt is fel lehetne venni, de nem tudják visszafizetni! Biztos Te is látod hallod, nem egyszer eladják a lakást, kocsit és mindent csak hogy segítsenek a hozzátartozóikon. Elismerem rendkívüli áldozat! Csak utána nincs hova hazavinni a súlyos beteg szeretteiket. És elborítja a nyomor és az életben nem másznak ki belőle. De itt jöhetne az állam, de nem jön!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.