Szivós Márton, a magyar férfi vízilabda-válogatott tagja péntek este, csapata bajnoki mérkőzése után kezdődő infarktus miatt kórházba került, megműtötték, állapota stabil – közölte a Szegedi Vízilabda Egylet az MTI-vel szombatra virradó éjszaka.

A közlemény szerint a péntek este Budapesten lejátszott Vasas-Szeged OB1-es bajnoki mérkőzés negyedik negyedében Szivós Márton hirtelen mellkasi fájdalmat érzett. A mérkőzés után is fennálló, szűnni nem akaró tünetei miatt a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára szállították, ahol az orvosok kezdődő infarktust diagnosztizáltak, majd azonnali sikeres szívkatéteres műtétet hajtottak végre a 32 éves vízilabdázón.

A világbajnok sportoló stabil állapotban van, jelenleg az intenzív osztályon fekszik – tudatta a klub, amely mielőbbi gyógyulást kíván játékosának.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@verőce21: Egyébként az életkor és az erek állapota a szűkület helye , és még sok minden más határozza meg hogy milyen tecnikát lehet alkalmazni . Nem olyan egyszerű ez amilyennek látszik .
dömdödöm
Arra is kiváncsi lennék hogy az Akheem Adams ügyében mi volt az a kiváltó ok ami odáig vezetett hogy egy teljesen egészségesnek tűnő fiatal kisportolt afrohangeri focista 22 évesen olyan brutális szívinfarktust szenved el ami minden orvosi erőfeszítés ellenére a halálával végződik :-(
gomez
Hajrá Marci! Mielőbbi gyógyulást! Nagyon szurkolok Neked, hisz olyan sok élményben volt részem a meccseken hogy én is közel álltam néha a véghajrákban!!!
verőce21
@JAJMÁR: (17:02) Ezt a receptet ismerem én is. Nagy baj van már, ha a fent említett berendezést kell bevetni a páciensnél!
Legjobb, ha a szervezet a jó koleszterint a HDL-t tudja előállítani, amely nem rakódik le az érfalon. :)
dömdödöm
edző azt nyilatkozta idén visszatér és játszhat . végül is miért ne ,csak bátorság kérdése

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.