Az Audi Hungaria azonnali hatállyal felmondja szponzorációs szerződését az NB I-es győri labdarúgócsapatot működtető Győri ETO FC Kft.-vel – írta a cég.

A győri székhelyű vállalat a döntését azzal indokolta, hogy a Győri ETO FC tulajdonos cégcsoportjánál kialakult helyzet és az elindult hatósági vizsgálatok negatív hatást gyakorolnak a klub hírnevére, ezáltal a profi futballklub és az Audi Hungaria Motor Kft. együttműködésére. Az utánpótlást ugyanakkor változatlanul segíti a vállalat. A sajtóközlemény szerint az Audi Hungaria "tovább folytatja a Győri ETO FC utánpótlásának 2011 óta tartó támogatását, jelentősen hozzájárulva a régióban élő több száz gyermek és fiatal labdarúgó sportolási lehetőségének biztosításához".

Az Audi Hungaria – amely az Audi-konszern tagja, az Audi- és Volkswagen-konszern központi motorszállítója – évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország legnagyobb exportőreinek egyike. A cég szponzori visszalépése előtt a Győri ETO FC Kft. csődvédelmet kért. A futballklub honlapján megjelent rövid közlemény szerint a lépésre a "közvélemény előtt ismert okok miatt" került sor pénteken.

A helyzet azzal vált nehézzé a Győri ETO FC-nél, hogy hétfőn öncsődöt jelentett a Quaestor Financial Hrurira Kft., a klubot tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége.

A győri klub a honlapján arról tájékoztatta szurkolóit pénteken, hogy az NB I-es, a női NB II-es, az NB III-as és valamennyi korosztályos együttes pályára fog lépni a hétvégi fordulóban, így megrendezik a Győri ETO FC-Lombard Pápa Termál FC OTP Bank Liga-mérkőzést is hétfőn.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Na bummm...max az audira is megorrol a király...és elhajtja mint a bankokat...szárnyal a gazdaság...egy audi mit számít,..majd átveszi a helyét egy új nemzetiautógyártó...a habiny majd csinál egy újat...az ért hozzá...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Nem csodálkozom milliárdos csaló focicsapata rossz reklám nekik .
eszegfu
@Horizont: Na püff! Egy stadionnal kevesebbet épitenek majd a kis falujában... vagy mégsem mond le erről és akkor még több pénz kell erre a gyermekkori álmára?!
bundi
Na bummm...max az audira is megorrol a király...és elhajtja mint a bankokat...szárnyal a gazdaság...egy audi mit számít,..majd átveszi a helyét egy új nemzetiautógyártó...a habiny majd csinál egy újat...az ért hozzá...
eszegfu
@bundi: Igazad lehet...valami olyat tudok elképzelni, amit lábbal hajtanak, mint Frédi meg a Béni..
micfild
@eszegfu: Töküres Eto- Park.. kizárólag a vasárnapi zsibvásár alkalmából volt tele a Stadion parkoló. Ok.. a kézilabda meccseken is.
De focimeccsen ült vagy 12 ember a megújult stadionban.
eszegfu
@micfild: Ezt nem látja a kormány? Felépitették, vagy felujitották és nincs benne játék... az meg külön érdekesség, hogy a parkolót vasárnaponként legalább ötletesen kihasználják!
micfild
@eszegfu: De a focistáknak legalább szuperautójuk van
Mobil123
Hűha! Mi lesz akkor a magyar focival??? :)
Mobil123
@Horizont: szarnak szar, de milyen.lesz pénz nélkül? :D
bundi
@eszegfu: kihasználták...kedveskéim...kihasználták...mert ugye mistantól más szelek fújnak...mist már a hétvége a templomoké...
eszegfu
@bundi: Erre is vonatkozik a vasárnapi zárvatartás? A zsibvásáron tudomásom szerint csak egy asztala van az embereknek és a jóval a megengedett nm alatt van.
bundi
@eszegfu: nem tudom...de az őrök a takarítók az irodisták...így nem tudnak a misére menni...
eszegfu
@bundi: Értem már! Szóval ápolniuk kell a lelküket!
micfild
@eszegfu: Kár lenne érte... az a jó kis sültkolbász amit ott a középen lévő lakókocsi-sütödében lehet kapni. Ha másért nem is, ezért mindig megérte kimenni.
(toronyóra és használtóvszer nem annyira volt érdekes)
nezelodo
Istenem, mi lesz az aranylábúakkal, csak nem mennek el dolgozni? Ekkora csapást azért nem érdemelne a nyugat által agyon irigyelt gazdaságunk!
dömdödöm
Ez a dominóelv ,egy két kapzsi szélhámos retardált miatt dől sorba minden :-(((((((((((
Ismerős a dolog az elmút 5 évből :-((((((((((((((((((((((((((((((((
eszegfu
@micfild: Nem tudom miért esik jobban a piacokon kapható harapnivaló, de én is
nagyon szeretem.
silber13
@Mobil123: Milyyen? Hát mint a budi budipapir nélkül.
micfild
@eszegfu: ez meg különösen finom. Ez itt a reklám helye
kakaósbögre
felőlem aztán fel is gyújthatják a stadionjukat.
verőce21
"Az Audi Hungaria azonnali hatállyal felmondja szponzorációs szerződését..." - egyelőre!
Azt hiszem, ez természetes reakció.
Hellcat
Ez a leghelyesebb reakció ebben az esetben. Nem esik csorba a cég hírnevén.
perfekt
Nem látok a jövőbe sajnos,de leírom!Rövidesen,az élsportot szponzoráló cégek,mind menekülőre fogják venni,és akkor lesz nekünk annyi stadionunk-persze üresebben mint most--hogy Európában,összesen sem.Jártam Stadler stadionjában új korában--és láttam a pusztulását is.A látványnál csak az szomorúbb,hogy gőgös --gúnár csak építteti,már ezer fős településeken is! Jót tenne nekünk, egy közvetlen szabadrúgás is a hátsó részébe.De most már akkora a guzmi-hogy a nyakukig ér,ebbe belebuknak.Holnap Ünnep!Rossz érzéseim vannak!
vonotok
Csak a női kézilabda sportot NE bántsák! Egy siker szakosztály Europai, világ hírű csapat. Kár volna ha ilyen gennyes ládák mait meg kellene szüni .Hajrá győri lányok. Egy ország szorít most értetek.
human
Tessék megemelni a jegy árát és meg van oldva a pénzhiány. Vagy jobban kell játszani és több lesz a néző.
36
Most aztán lehet szomorúság. Vissza kell adni a reklám autókat is??
julius68
Nem értem most mit hisztiznek egy ilyen pitlák ügy miatt, amiről keményendolgozókisembertonyó már egyébként is bebizonyította, hogy gyurcsányahibás. Ha meg nem tudták melyik országban járnak, meg kellett volna nézni a térképet.
36
@julius68: Ez a VW konszernnek nem nagy kár. Tudják ők, hogy összességében a gyengített forint és a mindennapos korrupció náluk egy hazaárulással érne fel. De itt természetes. Hiszen ez itt ...Isztán.
papa.49
@36: Remélhetőleg igen, kiesnek a ,,garincsák,, az Audikból!!!
eszegfu
@Aki Én: Jó a cikk! Érthetően leirja a lényeget a rendszerváltás óta. Valójában minden adót mindig a végső fogyasztó (az emberek) fizeti meg, akárhogy is hivják. Sajnos ezt az egyetlen mondatot nem értik, vagy talán nem is látják át az emberek! Ha csak az utóbb történtekre gondolok: a bankszektor vegyen részt a bróker botrány veszteseinek kártalanitásában (ujabb adó a bankoknak), szinte természetes velejárója, hogy a bankok ilyen-olyan jutalék cimén ránkterheli. Az eredetileg kivetett bankadó is a gazdaság egyensulyás javitó intézkedésnek indult (ennek ugye a nevében is benne van: ideiglenes, 1-2 évre szól), már vagy 4. éve fizetik a bankok és azóta a duplája lett a bankszámla fenntartási költsége. És még lehetne sorolni...
verőce21
@Aki Én: (22:50) Ez természetes, hogy az ellenzékieknek ilyen és hasonló cikkekkel kell fenntartani a gyűlöletet - hiszen ezért fizetik őket olyan jól.
Ezzel is elfedve a valódi okot, miért is kell ekkora adókat fizetnünk? @eszegfu:
gulyasgyula
@human: A második a jó . Sokkal jobban kellene játszani ..Amig nem tanulnak meg játszani fizetés nélküli szabadságra lehet menni ..Sajnos ez csak álom de remélni lehet ..
Aki Én
@eszegfu: 08:15 Nem egy bonyolult cikk, de tényleg nagyon sokan még ezt sem értik. Nézd meg verőce21 ostoba hozzászólását. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire ostoba, vagy másokat néz ennyire ostobának? Minden kritika hazugság, rágalom, gyűlölködés. Persze persze... Ő jól bekajálta a ,,mindenki minket támad" dumát. De ha mindenki támad, akkor ki az a mindenki aki minket irigyel? Na mindegy.
Arról nem beszélve, hogy mi ebben a gyűlölet? Ezek tények. Gyűlölet beszéd ma lesz a múzeumnál.
eszegfu
@verőce21: Nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy az emlitett cikkben pártoktól függetlenül irta, amit irt. (ill. benne van mit "lökött" el az ellenzék a kormányzása idején, és most mit "lök" el a Fidesz). Még az is elfogadom, hogy nem hiszel a cikkirónak, de akkor pusztán azt kellene megnézned (nem kioktatásból!) mi a GDP, ill. mit is mérnek ezzel. Ugyanis ez megmutatja a GDP %-ban éves szinten az összes adót, vagyis mennyit von el az állam. Nem taglalja külön, mert végső soron ha mondjuk leviszik az SZJA-t, rezsit, stb., ugyanakkor megemelik az élelmiszerlánc-
felügyeleti dijat, "kiterjesztik" a távközlési adót, stb. , tehát több bért kapunk, keve-
sebb a vill., gáz, stb., de legalább ezen csökkenések mértékével megnő a banki szol-
gáltatás, az élelmiszer ára, stb. Ezért állitom én is, hogy végső soron mindent mi
fizetünk meg, csak másmilyen formában. Egyik zsebünkbe beletesznek, a másikból
pedig kivesznek.
eszegfu
@Aki Én: Szerintem Verőcének is vannak jó gondolatai, egyáltalán nem ostoba! Ő nem akarja megérteni, ha valamit akár elvi sikon is próbálsz leirni, pusztán a vita kedvéért "megcsipked" mindenkit. Nem baj, ő ilyen, velük és velünk együtt kerek a világ.
A gyülöletbeszédről csak annyit: addig, amig a kormány a különböző dolgok csökkenését imaként hangoztatja (ezt érti meg igazán a "nép"), és a klf. szektorra kivetett különadó után meg uszit a bankokra, a multikra, stb., addig számomra értelmezhetetlen egy gazdasági témáju (számokkal, grafikonokkal kiegészitett) cikk gyülöletkeltő jellege.
silber13
@vonotok: Ne félj, azt nem fogják bántani, sőt... A vadászgepárdot nem lehet összehasonlítani egy tele zaabált lajhárral.
verőce21
@eszegfu: (11:56) "...végső soron mindent mi fizetünk meg..." - igen, az állam begyűjtő és újraelosztó. Remélem ezt nem a csodálkozás íratta veled? :)
eszegfu
@verőce21: Igazán kedves Tőled... Rád "csodálkoztam" a hsz-mel...ugyanis 8:32 irtad:
"ilyen és hasonló jellegü cikkekkel kell fenntartani a gyülöletet", erre irtam a 11:56
válaszomat: egy gazd. cikk, mely leirja a végsősoron mindent mi fizetünk, az nem lehet gyülölet fenntartó... most meg tök természetes szerinted is! Heuréka!!!
verőce21
@eszegfu: Sajnálom, ha valami félreértés történt. :)
Azért, Hajrá Győr!
eszegfu
@verőce21: Rendben... elfogadom a "sajnálatodat". Én is drukkolok a győri kézilabdás lányoknak!
vonotok
@silber13: De egy tele zabált lajhár nem bírja sokáig a küzdelmet. És akkor mi lesz szegény lajhárral? Csak nem elpusztul?
tivoli
Szegény Reszeli Soós, hogy ezt meg kellett élnie..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.