A 2015 évi Pek-Snack Balaton-átúszás a kedvező idő esetén 2015. július 4-én szombaton kerül megrendezésre. Hagyomány már, hogy az 5. 2 km-t a révfülöpi kikőtőből indulva, a balatonboglári Platán strandra érkezve kell teljesíteni. A rajt időszak reggel 8. 00 órától délután 14. 00-ig tart. Nevezni Révfülöpön, a kikőtőhöz közeli labdarúgópályán lehet. A nevezés 7. 00 órától 13. 30-ig tart. A nevezési lap olvasható kitöltése után az általános orvosi vizsgálat alapján alkalmasak indulhatnak. A rajtolásnál, a csuklópánt leolvasása után zuhanyozási lehetőséget biztosítunk. A várható nagy indulószám miatt kérjük, hogy óvatosan szálljanak vízbe.

Forrás: balatoninapok.hu
Feltöltő: balatoninapok
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Révfülöpön úsztak az emútnyócévben is egész nyáron a fityiss pereputtyok!-mára pedig már annyira lenyúltak minden érdemes szép és tradicionális villaházat hogy már az önkormányzatra sincs szükség-úsztatják a népet jópénzért-de hogy hova kerül azt csakkk a slepp tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.