Tragikus hirtelenséggel elhunyt Eisemann László, a Ferencváros és a magyar labdarúgó-válogatott masszőre. A halála okát nem közölték, sajtóinformációk szerint gyógyszer-túladagolásban vesztette életét.

Mindenki értetlenül áll a dolog előtt, mi oka lehetett a Fradi 61 éves gyúrójának arra, hogy a halálba meneküljön?

A több évtizede a labdarúgásban dolgozó Eisemann Lászlónak februárban állítólag autóbalesete volt, szalagkorlátnak ütközött: a kocsija összetört, neki azonban nem lett komoly baja. De ez így is nagyon megviselte, rémálmok gyötörték, egyre jobban magába zárkózott, olyannyira, hogy végül szakorvoshoz kellett fordulnia segítségért – írja a Blikk.

Rettegett a nyugdíjtól a Fradi gyúrója, öngyilkos lett

Fotó: mlsz.hu

A Bors szerint a férfit súlyos lelki traumája miatt nyugdíjba akarták küldeni, hogy kipihenhesse magát. Állítólag önszántából nem utazott Finnországba a válogatottal, de az FTC továbbra is számolt volna vele, noha mindig megbízási szerződéssel végezte a feladatát.

Amikor Eisemann Lászlót néhány éve arról kérdezték, mi jut eszébe a Ferencvárosról, csak annyit mondott: „Ez az életem!”

Talán úgy érezte, most el akarják venni tőle. Nem várta meg.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Nekem erre nem lesz gondom,megöl a kétharmad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Nekem erre nem lesz gondom,megöl a kétharmad.
wagabund
@Lepényleső: kellett két másodperc, mire felröhögtem...
bocsánat...
mate03
@Knapp75:! Vannak munkamániás emberek! Ö is ilyen lehetett!Addig látta értelmét az életnek,amíg engedték dolgozni! Nyugodjon békében!
Fradigege
Nekem ez magas. Félt a nyugdíjtól? Nyugdíjasként is ott lehetett volna a pályaközelében. A csapat mellett. Vagy nem? Itt a toronyban lehetett a probléma. Nem gondolta soha, hogy előbb vagy utóbb eljön a nyugdíj? +az összes kollégám állandóan a nyugdíjaskort várja. Már holnap elmennének nyugdíjba.
sentinel216
Ahogy olvasom "megbízási szerződéssel" dolgozott. Talán vállalkozói státuszban és elmaradtak a befizetések az állam felé. Így aztán nem sok nyugdíjra számíthatott.
Fradigege
@sentinel216: gratulálok neki. no comment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.