Kiss nem ülte le a reá kiszabott három esztendőt, hanem jóval korábban szabadult – állítja a Fullánk.com.

Kedden robbant a hír, hogy Kiss Lászlót, az úszóválogatott jelenlegi szövetségi kapitányát, 1962 februárjában ítélték el csoportosan elkövetett erőszakos nemi közösülésért, három év börtönre, amit Nagyfán kezdett letölteni. A Fullánk.com szerint viszont

1963-ban már harmadik lett 200 méteres pillangóúszásban a magyar bajnokságban a Spartacus színeiben.

A lap nem tartja valószínűnek, hogy kiengedték a versenyre, vagy esetleg közben a börtönuszodában készülgethetett volna.

Az egyik leghíresebb magyar úszónő – akinek nevét hozzájárulásának hiányában nem írhatták le –, elmondta a portálnak, hogy ők hozták ki a börtönből, így bőven nem töltötte le a három éves börtönbüntetését.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
Lemondott Kiss László
Csak kérdezem: Most kielégültetek?
Napok óta olvasom a gyűlölettel teli megnyilvánulásokat, és nem értem őket.
Titeket egy mondás irányít: Kutyából nem lesz szalonna. Csakhogy éppen az eset bizonyítja az ellenkezőjét. Kiss László 50 éve nem a bíróságokat járja, hanem az olimpiákat…
Könnyen ítélkeztek, de van egy gond, Kiss Lászlót már nem kell elítélni, mert megtette a bíróság és ő letöltötte a büntetését. Lehet, hogy ez a büntetés a ti szemetekben kevés volt, de Kiss akkor hagyta el a börtönt, amikor őt kiengedték, azaz a büntetés lejárt.
Olvasom, hogy amit tett ti nem tudjátok megbocsájtani. Az illető hölgy, vagy családjának van, vagy nincs oka rá hogy megbocsájtsanak, de nektek nem is kell, mert semmi közötök hozzá.
Lehet firtatni a felelőségét, azon elvtársaknak és sporttársaknak, akik a továbbiakban bizalmat szavaztak Kiss Lászlónak, csak hogy értelmetlen, mert az idő azt bizonyította be, hogy érdemes volt. Lényegében Kiss László az egyik nyomós oka annak, hogy a magyar úszósport a világ éllovasa. Sportolók generációi bizonyítják, hogy az elmúlt 50 évben a kiváló edző nem a nők erőszakolásába fektette az energiáját.
A szövetségi kapitányi poszt nem egy titulus, amit a kormányhű embereknek osztogatnak, nem is jutalom, hanem egy feladat, aminek az eredménye az, hogy a sportolóink, hogyan teljesítenek a nemzetközi versenyeken. Akik az utóbbi napokban Kiss László lemondását követelték, lényegében sportolóink felkészülését tették kockára értelmetlenül, hisz éppen ezek a sportolók álltak ki a kapitányért.
Olvastam azt is, hogy nehezményezitek, milyen sokat keres Kiss László. Az úszószövetség kapitánya, az elért sikerekkel, nem csak Magyarország legjobb edzője, hanem a világ egyik legjobb sportvezetője, így nyilván kapott az utóbbi évtizedekben olyan ajánlatokat, ami mellet eltörpül az általatok irigyelt összeg, de ő maradt. Gondolkozzatok, hogy miért?
Indulattól fűtött, üresfejű hipokriták, ti követtetek el erőszakot azon az emberen, aki...
feco fero
@almalibre: VÉGRE! GRATULÁLOK ALMALIBRE! A hozzászólásod, példa értékű, csak tartok tőle, hogy éppen azok nem fogják majd olvasni, vagy megérteni, akiknek szántad! Nagy kár lenne!
Országunk legsikeresebb sport vezetőjét így kikezdeni, meg hurcolni, SZÉGYEN - GYALÁZAT!!!
Mit elkövetett, meg kapta a büntetését, !
Amit pedig az után követett el, csak is köszönet jár érte!
KÖSZÖNÖM TISZTELT KISS LÁSZLÓ ÚR!!!
zöldszem
@feco fero: @almalibre: Hány olimpiai arany után lehet valakit felmenteni erkölcsileg? Már csak azért kérdezem, ha a Ti lányotokat unokátokat megerőszakolja egy edző, mennyi arany után mondotok neki köszönetet?
A pedofil papnak, hány gyereket kell megkeresztelnie az erkölcsileg megtisztuljon? Vagy esetleg, hány miatyánk után lesz erkölcsileg tiszta?
A gyilkosnak hány barátot kell szereznie az erkölcsi felmentéshez?
almalibre
@zöldszem: Értem a dilemmádat. Jogos lenne a felvetésed, ha Kiss elmúlt 55 évben is folytatta volna az erkölcstelen életét, áhítatos arcot mutatva, mint az általad említett papok teszik. De egyrészt letöltötte büntetését, másrészt változtatott életformáján.
Jöhetsz a hasonlatokkal, de mivel sem te, sem én nem voltunk ott, nem tudjuk, sem azt, hogy mi történt, sem azt, hogy ezt az egészet Kiss hogy élte meg, csak azt hogy 55 év úgy telt el, hogy Kiss nem erőszakoskodott többet nőkkel...
zöldszem
@almalibre: Oké, hogy nem követte el még egyszer(talán)de, amikor rábízták a feladatot honnét voltak benne biztosak, hogy nem történik meg újra?
Azt mondod nem voltunk ott, ez így igaz(én legalább is biztos), de az elmúlt 55 évben sem!!
almalibre
@zöldszem: Nem tudom a választ, de ha valaki, valakik tűzbe tették a kezüket Kissért, tudták, miért teszik, és végül, nem is kellett csalódniuk benne.
Nem vagyok profi a témában, de gondolom, hogy nehéz 55 évig erőszakos életet élni, hogy az ne derüljön ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.