Kádár Tamás bokasérülést szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi edzésén, amelyet így korán befejezett.

Bernd Storck szövetségi kapitány a 18 órakor kezdődött tréning előtti sajtótájékoztatón még arról számolt be, hogy a 23 fős keret minden tagja egészséges, de ez szinte azonnal megváltozott, mert már a gyakorlás első 15 perces, nyilvános részében megsérült a 26 éves játékos.

Kádár Tamásnak megsérült a bokája

A Lech Poznan védője az egymás közti passzolgatás során Gera Zoltánnal rúgott össze, majd a földre rogyott és percekig ápolták, végül befáslizták a bal lábát és elhagyta a pályát.

Kádár esetleges kiesése komoly gondot okozhat a német szakembernek, ugyanis az elmúlt két felkészülési meccsen, a világbajnok németek és az Afrika-bajnok elefántcsontpartiak ellen ő kezdett balhátvédként. Esetleges hiányában a debreceni Korhut Mihály juthat szóhoz, aki márciusban a horvátok elleni barátságos meccsen játszott.

Kádárra biztosan vizsgálatok várnak, amelyek elvégzése már csak azért is sürgős, mert ha súlyosabb sérülésről van szó, akkor a magyarok első, keddi mérkőzését megelőző napon még változtathat keretén Storck, de ehhez az európai szövetség (UEFA) orvosi bizottságának hozzájárulása is szükséges.

Az Eb-re 44 év után kijutott magyar válogatott elsőként kedden Ausztriával csap össze Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izland, végül június 22-én, Lyonban Portugália lesz az ellenfele.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Most legalább megtudtam, hogy van Kádár Tamás nevű focistánk...
namihami
@leszúrt rittberger: Most legalább megtudtam, hogy egyáltalán focistáink is vannak, bulikirándulók helyett. Ha ezek egyáltalán focisták.
Nil
Az jutott eszembe hogy voltak katonák akik meglőtték magukat vagy barátjukat kérték meg rá hogy ne kelljen harcolniuk ...
papa.49
Nem mindenki akar az ,,égésben,, részt venni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.