A házigazda francia labdarúgó-válogatott lesz a portugál csapat ellenfele az Európa-bajnokság fináléjában, miután a csütörtök esti elődöntőben 2-0-ra legyőzte a világbajnok német együttest Marseille-ben.

A franciák kiejtették a németeket

Az első félidő hajrájában Antoine Griezmann tizenegyesgóljával jutott előnyhöz a francia együttes, amelyet a 72. percben kettőre növelt a tornán hatgólos – és ezzel a góllövőlistát toronymagasan vezető – támadó.

A döntőt vasárnap este 21 órától rendezik Saint-Denis-ben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A meccshez tartozik a derék matyar média egyik legnagyobb öngólja:

A derék szerki félig elolvasott mondata

Igazából belterjes döntőről is írhatnának

Ami igaz az igaz, csak sejteni tudom, hogy a derék szerki felületes olvasása és/vagy olvasásértési nehézsége okozták ezt a félelmetesesen nagy blődlit.
„Egy elzászi szupercsatár süllyesztette el Németországot” harsogja a derék 444.hu. Természetesen a tegnapi meccs egyik legjobbjáról a francia csapat új sztárjáról, Griezmannról van szó.
Csakhogy a fiatalember nem elszászi, csupán annyi köze van, hogy az édesapja onnan származik. Ő izzig vérig Mâcon, Saône-et-Loire-i illetékességű. Ráadásul anyai ágon portugál, s ha már inkább – s ettől lehet idétlenkedni vasárnapra is – anyai nagyapja jó-nevű focista volt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.