Több mint két másodpercet javított a korábbi rekordon. Már az első tempók után az élre állt, félelmetes fölényben volt. Élete első olimpiai érme nem akármilyen arany lett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Minden elismerést megérdemel, mert nála a siker nem véletlenszerű, hanem kőkeményen megdolgozik érte.
További jó eredményeket és érmeket kívánok neki(k), mert a férj is sokat tesz ezért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Es a is lesz,... Jo nagy, megszegyenito valasz... Azert mondom, nagyon kivancsi leszek a hazai fogadtatasra, kituntetesekre, elismeresekre orban reszerol, Magyarorszagon...:o))) (az a magyar uszoszovetsegi gyarfas, aki azt mondta, hogy Katinkanak bocsanatot kene kernie kisstol, amiert osszetepte a 12 millas szerzodest, kivancsi leszek, mit fog mondani. Katinka es a ferje egy kiveteles emberpar, Katinka tartja a magyarsagat, Tusup kitalal egy meroben uj, forradalmasitott uszoedzes-tervet, es tulajdonkeppen a feleseget es a felesege szulofoldjet teszi ezzel naggya, nem a sajat hazajat, Amerikat. Aki Magyarorszagon el, es csak a part altal sulykolt agymosast kapja 24/7, az el sem tudja kepzelni, hogy ilyen emberek is leteznek, akik nem a hatalomert, penzert csinaljak csak az eredmenyhajszat, hanem magaert a sportert, es nem irigyek mas teljesitmenyere.
Fogadni merek, hogy nemsokara olyan dehonesztalo ujsagcikkek fognak megjelenni a sajtoban, hogy Katinka biztos doppingolt, valami uj szerrel. Mert a magyar mar csak ilyen karaktergyilkos.)
papa.49
@karma1: Írod kíváncsi leszel az itthoni fogadtatásra hát nem emlékszel mi volt mikor kiderült hogy az mszmp kb. melléfogott, nagy néma kuss, egyetlen szóval se emlegették olyankor a dolgot, mivel ez a idióta csapat azok nyomdokain halad ugyanez várható!!!
karma1
@papa.49: Ja, miutan majdnem a teljes Kozponti Bizottsag atmentette magat...:o))))
papa.49
@karma1: Nagyjából igen, vagy a kölkeik óberkodnak most...
wagabund
na, álljunk meg egy polgári szóra... Hosszút csak fanyalogva fogják dícsérni, sőt, azt is károgják majd, hogy csak szerencséje volt..
...hanem az ilyen gyárfás féléket fogják isteníteni, meg a többi, már fingani is alig tudó mestereket..

Kíváncsi vagyok, Orbán hogy fog reagálni...valószínű, hogy a tanácsadói keményen töprengenek, ki is fontosabb?
...gyárfás? Hosszú?..kinek a dícsérése, kitünetése hoz több szavazatot...?

nemsokára kiderül...még az is, hogy ki fog odapofátlanodni Hosszú mellé fotózkodni..namegasztán kinek lesz arca kezetrázni vele..
Mangu
@eugen4402: Ésszel sokáig és a lényeg, hogy tanítani is akarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.