A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Ambros Martín lesz szerdától a román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

A győri klub keddi sajtóközleménye szerint az ETO KC elnöksége megvizsgálta a tréner szerződését – amelyet az előző elnök kötött –, és megállapította, hogy nincs lehetősége Martín romániai szerepvállalását megvétózni.

Ambros Martín lesz a román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya

Ambros Martín az idei év elején Elek Gáborral közösen rövid ideig vezette a magyar női válogatottat is, de nyáron nem őt választották a nemzeti csapat élére. A spanyol szakvezető szeretné magát állandó szövetségi kapitányként is kipróbálni, ezért fogadta el a román szövetség ajánlatát.

Martín a romániai feladatai mellett továbbra is betölti a Győri ETO vezetőedzői posztját.

A győriek az előző idényben a bajnokságban és a Magyar Kupában arany-, a Bajnokok Ligájában ezüstérmesek lettek.

A román válogatottat Martin előtt a svéd Tomas Ryde irányította, a csapat a riói olimpián a kilencedik helyen végzett.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És? Ettől most milyen irányba változik a kenyér ára?
perfekt
Jellemző-az egyetemes magyar sportra--aki itt Magyar honban,eredményesen működik a gyíkok-meglapulva figyelik-és amikor eredmények jönnek--kikezdik- és előbb -vagy utóbb megbuktatják.És az is érdekes.-hogyan.Kell hozzá az egyesületen belül-egy"narrátor"--és néhány a csapat szintjéhez képest "sztár"játékos is.Nem kellett az Ambros. Vállalta a románokat.Ezzel-vége neki a Győrnél is ,kevés idő múlva.Vissza hozzák a senkiket-és dagonyáznak sokan jó pénzért eredmények nélkül.Ez a lehetőség körvonalazódik--a labdarúgó válogatottnál is.Csak nézni kellett a szemeit--a legutóbbi mérkőzés közben--és fradi edzőjét is.Ők szerintem soha ilyet-még nem láttak.A kenyér hasonlat úgy jó-hogy azt mondjuk-rövidesen kenyértöréses idők jönnek majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.