Ez volt a második pályázat, az olimpiarendezéshez szükséges garanciák, a rendezés szervezeti, jogi keretei, a helyszíntervek módosításait tartalmazz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Hellcat: Ha nem előbb.
Főleg, ha Brüsszelben elzárják a pénzcsapot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Hellcat: Ha nem előbb.
Főleg, ha Brüsszelben elzárják a pénzcsapot !
anka
@Horizont: - az nem érdekük..., nem lesz lenyúlni való!
Hellcat
@Horizont: Meg akarták...csak hát az a fárnya NVB nem engedte át a kérdést :(
Főlökött
Valahogy nem érzem azt az átható erőt, mely a migráció kérdésére vonatkozó kérdés felvetése során, mint népszavazási kezdeményezés, felmerült.
Ja, az csak egy közvélemény-kutatás lett a végére ? No ez igen drágára sikeredett !!! Ezen kérdésben pedig borítékolható lenne a bukás, így nem is lehet végrehajtani ???
Pedig kár erölködni, mert a végén kódvonalas lesz a gatyesz! Még a kódleolvasó sem tudja értelmezni ! Rió-ban is nagy a baj, csak a cenzúra...
Ezen esetben, több mint 3,3 misi+az apró mondaná a 'nem'-et. Habár ki tudja, vannak olyanok, akik azt várják, mit írjanak -> mondja meg a pártjuk. Telefonos segítséget kérnek :)

Ezt a világot éljük, sajna.
Mobil123
Már úgy izgultam hogy nem sikerül faszfejek!! Azt meséljetek miből akarjátok finanszírozni ??? Honnan vesztek fel rá hitelt ? A népnek nincs pénze görények erre az elmebetegségre!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.