De még nem tudni, ki. Az év utolsó napján videóüzenetben közölte a Bp2017 Nonprofit Kft., hogy befejezi a Duna Aréna és a Dagály Strand üzemeltetését. Balogh Sándor, az üzemeltető cég gazdasági igazgatója hangsúlyozta: büszkék arra, hogy minden nehézség ellenére hiba nélkül sikerült megoldanunk az üzemeltetés "hatalmas és összetett feladatát, jól szolgálva az egyetemes és a magyar sport, ugyanúgy a szabadidős sport ügyét".

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis kinek/minek a szolgálata

Ütemetetőt vált a Duna Aréna

Még nem tudni ki, de mától új üzemeltetője van a az adófizetők igen sok milliárdjából felépített komplexumnak. A lelépő (megszűnő???) üzemeltető szerint: „minden nehézség ellenére hiba nélkül sikerült megoldanunk az üzemeltetés hatalmas és összetett feladatát, jól szolgálva az egyetemes és a magyar sport, ugyanúgy a szabadidős sport ügyét”!
Miközben az ősszel derült fény rá, hogy „a vizes versenyek mellett rendeztek már koncertet, ifjúsági ökölvívó-Eb-t, lesz itt vívó-vb, kiállítás is”, s persze ilyenkor nem igazán jut hely sem sportolóknak, sem az úszkálni vágyóknak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.