A 6 milliárdos fedett, többfunkciós tornacsarnok építését egy belga futballutánpótlás-szakértő cég javasolta, így nem volt mit tenni. Fából készült boltíves szerkezetek, rendezvényterem, mozi, tornacsarnok, beltéri futópálya, edzőterem: ez mind van a Felcsúton épült tornacsarnokban, amely nem messze helyezkedik el a PAFC stadionjától, és 6 milliárd forintba került. Amikor korábban a hvg.hu rákérdezett, miért épül egy ekkora csarnok egy 1800-as falunak, az MLSZ azt válaszolta, hogy a Puskás Ferenc Akadémia eddig nem rendelkezett az egész éves képzést, edzéslehetőség biztosító fedett létesítménnyel, a belga Double-Pass szakértő cég pedig fedett létesítmények építését javasolta az olyan akadémiáknak, ahol nincs ilyen. És ha ő javasolta, akkor azt meg is kell építeni. A Magyar Építők kapott lehetőséget bejárni az épületet:

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha egy sportcsarnok lélegzetelállító az nem túl hasznos!
Bár mint tudjuk Makovecz legtöbb épülete használhatatlan, mert nagy ívben tett a funkcionalitásra! =))
human
Nem ismertem Makoveczet mint embert, de talán nem érdemelte meg, hogy neve összeforrjon a korrupcióval. Mondjuk sokkal jobban fáj, hogy a nemzeti jelző is ma már összeforrt valami mutyival, lopással vagy visszaéléssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.