Nico Rosberg összehasonlította Max Verstappen, Lewis Hamilton, Michael Schumacher és Ayrton Senna tehetségét, majd arra jutott, hogy a holland személyisége ugyanolyan nárcisztikus, mint a többi felsorolt pilótáé. 2019 elmúlt versenyein a nyári szünet előtt Verstappen Ausztriában és Németországban aratott győzelmeivel hívta fel magára a figyelmet. Mindeközben remek párharcai voltak Lewis Hamiltonnal, ami már mutatja, hogy […] A hír Rosberg: Verstappen nárcisztikus, mint Hamilton, Senna vagy Schumacher először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Túlságosan beképzelt, azt hiszi ő már valaki, pedig még nem az, Sennához meg végképp rossz hasonlítani, mert az a srác képes volt akár órákig gyakorolni valamit, és egy két esettől eltekintve (Prost) nem volt aljas a pályán, ez meg csak azt tudja, én inkább a Mansellhez hasonlítanám ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.