Óriási feszültség után szerzett az orosz Szidorova aranyat. A visszatérő Fraser-Pryce nyerte a női százat. Megvan az első világcsúcs is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az az igazság, hogy ezek a kivételezettek ezt sem érdemlik meg. Arról nem is beszélve, hogy sok jel mutat arra, hogy csak a módszereik mások, mint az összes vegyi-sportoló ruszkié! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: más

Remélem az olimpiát nem a közszolgálatiban kell néznem

A Szöllösi bagázs nem csak politikailag undorító

Épp hogy véget ért a bringa VB, máris indult az atlétika. Dohában. Erről is lenne mit írni, ahogy az államilag vezérelt ruszki doppingról is. Azonban mindezeken túltesz az, amit az m4-en – sajnos csak ott közvetítik – művelnek ÉLŐ közvetítés címén.
A stúdióban ül néhány rosszarcú – ahogy azt az m1-en megszoktuk – és trécselnek és – ahogy azt az m1-en megszoktuk – szakértenek, - ahogy azt az m1-en megszoktuk – baromságokat és azt meg is rágják. Amit időnként megszakítanak:
reklámokkal,
politikai agitációval; híreknek álcázva,
ja és néhány sport-jelenettel, ami gyakran felvételről megy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.