Shane Tusup kitette úszócsapatából Földházi Dávidot, első számúnak nevezett tanítványát, az olasz Ilaria Cusinatót pedig válaszút elé állította.

Nem csitulnak a hullámok Hosszú Katina elférje, Shane Tusup körül

A 24 éves magyar és a nemrégiben 20. születésnapját ünneplő olasz sportoló az említett edzői döntés ellenére együtt utazott el Kazanyba, a hétvégi világkupaversenyre. Nem tarthatott velük az amerikai állampolgár Shane Tusup, aki nem kapott orosz vízumot, de Szilágyi Liliána, a „Tusup Team" kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok és Eb-ezüstérmes tagja sem, aki későn folyamodott beutazási engedélyéért.

Földházi menesztéséről kiderült, hogy a már korábban is az amerikaival dolgozó úszónak továbbra is kirívó a viselkedése, ráadásul az edzésekhez sem úgy áll hozzá, ahogy kellene. Akinek pedig ilyen a habitusa, az rövidtávon sem jön ki az amerikai úszóedzővel.

Kilenc hónappal a tokiói olimpia előtt Shane Tusup néhány napos gondolkodási időt adott Ilaria Cusinatónak. Az olasznak azt kell mihamarabb eldöntenie, hogy érez-e magában elég erőt és elszántságot ahhoz, hogy a vele együtt elkezdett utat folytassa, egészen Tokióig. Szakításról egyelőre nincs szó, az viszont kérdéseket vethet fel, hogy miért éppen most és milyen megfontolásból állította válaszút elé az amerikai az olasz úszónőt.

(Kép: MTI/Kovács Tamás)

Forrás: origo.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
-döntsd el aranyom, dugunk, vagy tipli? ...vedd tudomásul, ez az edzés része.
a magyar fiú ódzkodott, mindig elugrott, tehát te következel.. A pszichológusom a változatosságot javasolta.
kakambuki
Elférje??? Ammeg mi? Nem exférjről lenne szó véletlenül? De akkor meg mért nem javítják ki a szöveget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.