Andrey Silnov 2008-ban magasugrásban, Natalija Antjuh 2012-ben 400 méteres gátfutásban szerezte ötkarikás aranyérmét. Az érintettek közül Andrey Silnov 2008-ban magasugrásban, Natalija Antjuh 2012-ben 400 méteres gátfutásban szerezte ötkarikás aranyérmét. A teszten tiltott szteroidhasználat miatt fennakadt Silnov később a Orosz Atlétikai-szövetség alelnöke is volt.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Putyinizmus diszkrét bája

Miközben a világ a dopping ellen küzd szovjet NERtársaink a sportban is nagyüzemi gátlástalanságaikat csillogtatják

A héten újabb dopping-ítéletek kerültek napvilágra. Az esetnek külön pikantériája, hogy az egyik derék sportoló azóta felelős magas-rangú vezető lett.
Azokat, akik szerint minek bolygatják ezeket a régi ügyeket emlékezetnem kell arra, hogy a legkeményebb ítéletnek kitett (még a nevét is törölték a dokumentumokból) 7szeres TdF győztes Armstrongot is sok évvel később ítélték el, ráadásul úgy hogy az ellenfelei régi mintáit eszük ágába sem jutott elővenni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.