Csak Olaszországban kerekeznek, úgy néz ki, a magyarországi útvonal lekerült a napirendről.\nA 2020-as Giro d’Italia a szicíliai fővárostól, Palermóból indul októberben - írta meg egy olasz szaklap, a Tuttobiciweb. Az útvonalat úgy alakítják át, hogy az teljes egészében Olaszországban fusson.\n\nEredetileg az idei futam május 9-én indult volna Budapest belvárosából, de a koronavírus-járvány miatti korlátozások közbeszóltak, a versenyt októberre halasztották. Az új forgatókönyvben már nem szerepel a budapesti szakasz terve az olasz források szerint.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
És araklap pénzzel amit kifizettünk rá, azzal mi lesz? :(
RonaGyuri
Nos a dolog sántít nem is kicsit

Az csak egy dolog, hogy a hír maga sem új, már a halasztáskor megmondták

Azt írja az ójság, mármint a derék hvg.hu, hogy „Csak Olaszországban kerekeznek, úgy néz ki, a magyarországi útvonal lekerült a napirendről. A 2020-as Giro d’Italia a szicíliai fővárostól, Palermóból indul októberben”!
A dolog persze nem csak régi, de nem is egészen pontos, de ezt most hagyjuk, hiszem a mellékelt kép igencsak árulkodó. Mármint az affinitásukról és a tájékozottságukról. A képen ugyanis Egan Bernal látható Ineos mezben. Amiből egyértelmű, hogy a képnek semmi köze a Giro-hoz!!! =))
RonaGyuri
@Gauntlet: erre pontosan tudok válaszolni: ott van az EB meccsekre költött pénzek mellett: amit kifizettek az elszállt, amit meg zsebre tettek az jó helyen van! =)) Saccolhatsz melyiket lehet visszakapni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.