A magyar kormány korszerű, multifunkciós, gazdaságosan üzemeltethető versenypályát épít Hajdúnánás külterületén, amely alkalmas lesz egyebek mellett a Forma-1 motoros megfelelője, a világ első számú gyorsaságimotoros versenysorozata, a MotoGP futamainak befogadására is – jelentette be az innovációs és technológiai miniszter szombaton Hajdúnánáson. Palkovics László a projektindító sajtótájékoztatón azt mondta: a beruházás, amely a pályaépítés mellett kiterjed […] A hír Palkovics: MotoGP-pályát épít a kormány Hajdúnánás határában először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megismétlerm!
.
Stop!
.
Eddig betonteknőben "utazott" pártunk, és kormányunk!
.
Akko mos má motocrossban "utazik" a meglévő három mellé
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk03Xl...
.
Így jár az az ország, akiű/amely piros pacsos pacákra bizza a bukSZÁJÁT!
.
A fontossági sorrend az smanca, az sem gond, ha leszakad a nagy múltú LÁNCHÍD! Egy sávval, vagy mivel kevesebb! Csak ki lehetne spórolni annak érdekében, hogy a kecske is jól lakjon, és a kápi is megmaradjon:
.
--- Karácsony 6 helyett 10 milliárdot kér a kormánytól a Lánchíd felújítására
.
444.hu/2020/06/19/karacsony-6-helyett...
.
Rázzák a rongyunkat akkor, amikor kilóg azt ország felének a hátSÓJA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.