Új kapus érkezhet Dallasból a Budapest Honvédhoz – írta meg korábban a Nemzeti Sport. A hvg.hu is úgy értesült, a tervben van a 25 éves az amerikai-mexikói Jesse González leigazolása, akinek nyár óta nincs klubcsapata, holott a Transfermarkt adatai alapján 119 meccsen védett az FC Dallasban.

Az amerikai-mexikói kettős állampolgár sportoló korábbi klubja nem titkolta, miért rúgta ki augusztusban a kapusát – írja a HVG. A férfit májusban jelentette fel felesége családon belüli erőszak miatt, pár nappal később pedig a válókeresetet is benyújtotta. A feljelentés szerint

González a Dallas melletti otthonukban fojtogatta és vonszolta feleségét.

Bár a tárgyalás még nem zárult le, az amerikai futballiga, a Major League Soccer

azonnal felfüggesztette González játékjogát, augusztusban pedig felbontották a szerződését is Dallasban.

Azóta sem a Dallas, sem González nem kommentálta az eseményeket. Az Egyesült Államok egyik legjobban teljesítő kapusa még a közösségi médiáról is eltűnt úgy, hogy előtte minden képén feleségével volt látható.

A Nemzeti Sport azt írja, a 25 éves játékos már Kispesten tartózkodik, hamarosan bejelenthetik a szerződtetését.

Forrás: HVG

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Keresztény, hetero, (bár)nem fehér. De ez a kis hiba még nem lesz kizáró ok, hogy a magyar ifjúdemokrata fajvédőpárt (Fidesz) minden teketória nélkül a soraiba fogadja. Lesznek annyian, hogy egy kisebb pártalszervezetet alakítsanak az anyapárton belül. A vezető pedig akár a legmagasabb (!!!) körökből kerülhetne ki. És, ha még kutyája is lenne, az pluszpontokat jelenthet.
RonaGyuri
Az orbáni magyarországon ideális! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.