Gyorsan híre ment, hogy a Ferencváros edzői posztján Peter Stöger váltaná az eddigi sikeredző, Szerhij Rebrovot. A szurkolók nem akarják az osztrákot írja a Blikk.hu

"Nem akarunk lila disznót" – kiakadtak a Fradi szurkolói, de ők sem tudják mi a baj az osztrák edzővel
Kép:MTI/Koszticsák Szilárd

Az osztrák lap szinte biztosan állítja, hogy Peter Stöger mindenben megegyezett a Ferencvárossal, és már csak az aláírás hiányzik ahhoz, hogy az osztrák szakember átvegye Szerhij Rebrov helyét a Fradi kispadján, aki nagy valószínűséggel az ukrán válogatott kispadjára pályázik.

Ennek a lépésnek a szurkolók körében is gyorsan híre ment, hogy egy olyan edző akarja átvenni a csapatot, aki szakvezetői karrierjének nagy részét az Austria Wien csapatánál töltötte.

Ugyan szakmai értelemben ennek még semmi baja nem lenne, csak az a tény, hogy az Austria lila-fehér, ez már a drukkereknél is kiverte a biztosítékot.

Már a Groupama Aréna bejáratához van kifeszítve az a transzparens, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy Stögert nem szívesen látnák az Üllői úton.

Nem akarunk lila disznót. Stöger? Köszönjük, nem kell.

- áll a feliraton.

Az sem enyhíti a magyar ultrák ellenszenvét, hogy Stöger játékos korában, 1995 nyara és 1998 januárja között a Rapid futballistája volt.

Amikor a Fradi szurkolótábora a vénaszkenner miatt komoly haragban volt Kubatov Gábor elnökkel, a zöld-fehérek nagy része Bécsbe ruccant át több alkalommal is, a Rapidot támogatni.

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.