Tokió – Sikeres olimpiát zárt Magyarország Tokióban. Az 1996-os atlantai ötkarikás játékok óta a legtöbb dobogós helyezést szerezte a csapatunk, akkor 21, idén 20 medál volt a termés. Összességében a 15. helyen végzett a magyar csapat 6 arany-, 7 ezüst- és 7 bronzéremmel.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sajnos vagy hál’Istennek nem kérdés

persze csak akkor, ha nem csak a firkászi elemi számolási hiátusról van szó

Ha lehet hinni a blikk.hu-nak Csipes Tamara az olimpia legeredményesebb magyar versenyzője. A beszámoló szerint 107,2 milliót lapátolta össze (szó szerint és átvitt értelemben). Tamara a női kajaknégyes tagjaként címet védett, egyesben ezüstérmet szerzett, de párosban is volt egy negyedik helye.
Azt eddig is tudtuk, hogy „A magyar kormány megemelte az olimpikonjaink jutalmazását” és hogy nem csak a pontszerzők (1.-6.), de az első 8 kap – az utóbbi is egy jó 4-re valót – milliós jutalmat.
A portál még a határozat nyilvánosságra kerülésekor felfedezte, hogy „A mostani rendelet nem tartalmaz különbségtételt az egyéni, a páros és a csapatban sportolók között”!
Most kiderült, hogy nem volt véletlen!
Csak a májam miatt kell feltegyem a kérdést, hogy ha és amennyiben a magyarok szereztek volna kvótát a párbajtőrözők csapatversenyére mi történt volna? A suskát minden nevezett – jó magyar szokás szerint az egyetlen asszót sem vívó is - megkapta volna, épp úgy mint az egyéniben remeklők?
Yoda69
Nem mintha sajnalnam a sportoloktol a jutalmat, de azert kicsit tulzasnak tartom a 100 millios jutalmakat, foleg ugy, hogy az arany ermet szerzok eletjaradekot is szereznek, havi 1 milla korul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.