Az MTSZ egyértelmű sikerként értékelte a döntést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Ahol a férfi öltöző szellemiségétől bűzlő miniszterelnök határozza meg azt IS, hogy egyik vagy másik sportszövetség elnöki posztjára melyik nagyarcú fideszes reneszánsz ember kerüljön (és hát kicsoda Lázár János, hogy nemet mondjon a gazdájának, amikor a szintén fideszes elvtársa által csődbe vitt Magyar Tenisz Szövetség elnöki posztjáról van szó); ahol a közpénzből fenntartott állami hírügynökség még Lázár János ebbéli ügyködéséről is több hírt közöl, mint amennyi jelentőséget az ország vezető hírportálja széthullásának tulajdonított, mindegyre körbeérünk. Csak akkor érhetnénk még ennél is jobban körbe, ha hozzátennénk – tegyük hozzá -, hogy miután kiderült, hogy Orbán Lázárnak adta ki az ukázt e témában (és Lázár természetesen nem bírta magában tartani a hatalmas megtiszteltetést), ember nem volt, aki vállalta volna, hogy indul ellene. "
Béla333
Melyik Fideszes barom a vezetője ennek a szövetségnek?
Gondolom ő csak a döntést hozta, a következményeket már nem fogja vállalni...
Max. csak a "politikai következmény"-t...
Uriel
"Az MTSZ arra hivatkozott, hogy a finálé lebonyolítása a Covid-helyzet miatt súlyos egészségügyi kockázatot jelentett volna"

A 2021-es foci eb miatt egyedül (!) Magyarországon "teljes kapacitással működik majd, azaz 67 215 néző szurkolhat a helyszínen.

Erről O1G jutott az eszembe, amikor az emberek között maszk nélkül járt, de a videokonferencián, ahol másodmagával volt, maszkot viselt.
Noooooooooooooormális!
Uriel
@sgl: Régen írtam, de ma is tartom: A magyar genetikailag alkalmatlan "jó" politikusnak.

Nagyon jó szakértők vannak (az ellenzéki oldalon), de a politikusaink gyalázatosak (az ellenzékiek is)!
Béla333
@szaboria1: 06.45
Milyen büszke volt magára, hogy legyőzte a MZP-t!
És büszkék erre az emberre a hülye maffia hívők. Mit nekik 4 milliárd Forint, ha Lézer Jani visszatérhet a napi politikába...
A százszorosát is megéri a hülyéknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.