Ahogy arról korábban beszámoltunk, a magyar kapust hordágyon kellett levinni a pályáról a szerdai BL-meccsen.

Hírek érkeztek a súlyosan sérült Gulácsi állapotáról
Gulácsi Pétert, a Leipzig kapusát hordágyon viszik el, miután súlyos sérülést szenvedett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában játszott RB Leipzig-Celtic Glasgow mérkőzésen Lipcsében 2022. október 5-én. A klub közleménye szerint Gulácsi jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag, hosszú kihagyás vár rá a 31 éves kapusra. MTI/AP/Michael Sohn

Vasárnap, Innsbruckban operálják meg Gulácsi Pétert, aki szerdán az RB Leipzig-Celtic (3-1) labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg.

A német klub a honlapján azt írta,

a Leipzig csapatkapitánya szombaton utazik Ausztriába, ahol Christian Fink professzor végzi el a műtétet. A magyar válogatott kapusa az operáció után néhány napig még Innsbruckban marad, mielőtt visszatér Lipcsébe.

Gulácsi a szerdai találkozón a 13. percben, passz közben sérült meg, és jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag.

Marco Rose vezetőedző pénteken azt mondta: lehet, hogy új kapus után kell nézniük, mert Gulácsi hosszú időre dőlt ki – írja a nemzetisport.hu.

Nem fogjuk elsietni a dolgokat. Olyasvalakinek kell lennie, aki ide illik, aki itt akar lenni, aki ismeri és érti a szerepét

– tette hozzá Rose, aki megdicsérte a Gulácsi helyére a Celtic ellen beálló Janis Blaswichot.

Sajtóinformációk szerint a lipcseiek egyik kiszemeltje a 32 esztendős norvég Örjan Nyland, aki nyáron távozott az angol Readingtől, és azóta szabadon igazolható. A 39-szeres válogatott hálóőr 2015 és 2018 között már védett a Bundesliga első, illetve másodosztályában érdekelt Ingolstadtban.

Forrás: MTI, nemzetisport.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kíváló sportember, kíváló kapus. Mielőbbi sikeres gyógyulást kívánok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.