Orbán Viktor Facebook-oldalán buzdította a Ferencvárost az MVM Dome-ban, ahol közel 19 ezer néző szurkol élőben a meccsen. Orbán természetesen a VIP-páholyból üzent vasárnap este. 

Orbán Viktor a Fradi BL-győzelméért drukkol, 19 ezer néző között szurkolva üzent az MVM Dome-ból – fotó

Magyar szurkolók a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria – Vipers Kristiansand mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2023. június 4-én. MTI/Illyés Tibor

Már zajlik a női kézilabda BL négyes döntőjének fináléja, ahol a kétszeres címvédő Vipers Kristiansand ellenfele az FTC-Rail Cargo Hungaria. A norvégok szinte napra pontosan egy éve, ugyanúgy az MVM Dome-ban, a Győrt legyőzve lettek ismét bajnokok. A Fradi tehát most ezért is visszavághat története harmadik BL-döntőjében – a zöld-fehérek (Elek Gyula irányításával) 1971-ben és (Németh Andrással a kispadon) 2002-ben ezüstérmesként zártak – írja az Origo a vasárnap esti mérkőzés kapcsán.

A mérkőzésen a miniszterelnök is jelen van, aki közösségi oldalán is buzdította a zöld-fehéreket

- szúrta ki a Liner.hu.

Szurkoljuk ki a Bajnokok Ligája győzelmet!

- írta vasárnap este Orbán a Facebook-oldalán.

Az MVM Dome-ban közel 19 ezer emberrel drukkol együtt, a közönség egy éremnek már örülhetett, ugyanis a győriek megszerezték a harmadik helyet.

Forrás: Origo, Liner.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Nagy veszteség lenne ha beülne a nézők közé és a végén csak ő maradna ülve !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.