Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzővel készült interjúból kiderült, hogy a Ferencváros futballcsapatának kispadjáról történő távozása után még mindig nem érti, miért kellett elhagynia a klubot.

Csercseszov nem érti miért kellett távoznia a Fraditól

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az orosz szakember szeptember 2-án ünnepelte hatvanadik születésnapját, és rengeteg gratulációt kapott, köztük a Ferencvárostól, beleértve a klub elnökét is.

Csercseszov úgy reagált a változásokra, hogy amikor a Ferencvároshoz érkezett, Máté Csaba már ott dolgozott, és a két edző megtalálta a közös nyelvet, ő teljes jogú kollégájukként tevékenykedett.

Amikor Máté átvette a csapat irányítását, tíz meccsen kilenc győzelmet aratott, majd váratlanul menesztették. Csercseszov szerint nehéz bármit is mondani egy ilyen helyzetben.

Az interjúban megkérdezték tőle, hogy miképpen értékeli az vele történteket. Ő ezt mondta:

"Ugyanazt mondhatom, mint két hónappal ezelőtt: egy nevetséges meccs jött, amire egyáltalán nem számítottam."

- emlékezett visszza arra a vereségre, amit a feröeri Klaksvík ellen szenvedett el a Ferencváros európai kupamérkőzésen.

Szerinte nem volt előjele egy ilyen nagy vereségnek, és a csapat további eredményei azt mutatták, hogy jó formában vannak. Csercseszov hozzátette, hogy Varga Barnabás, a nyári szerzeményük, fontos szerepet játszott ebben a sikertörténetben.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az egész Fradi úgy nevetséges ahogy van. A hazai sajtóban való megjelenítése nem különben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.