A szerb Dejan Stankovic lett az FTC labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

Megvan a Fradi új vezetőedzőjeMáté Csaba, a korábbi edző/ MTI/Kovács Tamás

A klub hétfőn közleményben tudatta, hogy az egy hét múlva 45 éves szakember váltja Máté Csabát a kispadon.

A Konferencia-liga csoportkörére készülő, az NB I-ben címvédő FTC új vezetőedzője korábban a Crvena zvezdánál és az olasz Sampdoriánál dolgozott trénerként, játékosként pedig nyert Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot az Internazionaléval 2010-ben, a Lazióval pedig KEK-et és európai szuperkupát 1999-ben.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ez most olcsóbb vagy drágább, mint a tovaris volt?
És pont az előreleosztott ""bajnokcsapat"" mellett?
Eladott Ország
Inkább menjetek el tanulni a feröeri Klaksvikhoz, hogy munka mellett - nem havi 11 millió forintért főállásban és adómentesen - hogy kell focizni. Több szerénységet kérünk és pofaálllást! Tanuljátok meg a feröeri villanyszerelőtől, hogy kell gólt rúgni!
justhpeter
@Eladott Ország: Némi zavart észlelek a gondolataidban. Mik azok a fogalmak a magyar futballban, hogy "munka" meg "villanyszerelés" ? Mi csak a sikeres külföldi példákat majmoljuk kicsit magyarosra fordítva/ferdítve. Mert ki látott még a Premier League-ban olyat, hogy július végén, augisztusban meccset halasszanak európai kupaindulás első köre miatt, nehogy elfáradjanak a milliomosok. Ott, ahol még karácsony közelében is játszanak ?
A hazai bajnokság csak azért nem hasonlítható a kabaréhoz, mert a Showder Klub magasabb színvonalon áll. A fociban pedig a fradi is és az mlsz is csak sírásó.
Eladott Ország
@justhpeter: ma, 18:38 ♦ Angliában, és mostanra már azt is mondhatjuk, hogy világ futballra fogékony részein, az ünnepek elengedhetetlen része az egész napos futballfolyam, amely minden évben egybeesik december 26-tal, vagyis a Boxing Dayjel. Edzők és játékosok egyaránt kérdőjelezték már meg az ünnepi forduló létjogosultságát, ám a hagyományaira rettentő módon büszke Nagy-Britanniában hallani sem akarnak a tradíció lazításán. Ma már rendkívül jól fizető üzlet lett a Boxing Day fordulója, de a hagyomány több száz évre tekint vissza.
i.eurosport.com/2021/04/12/3037414-62304013-2560-1440.jpg
justhpeter
@Eladott Ország: Kb akkor fogjuk mi ezt utolérni, amikor Ausztriát.
NKF
Ha a kupleráj nem jól működik nem a madámot cserélik le hanem a kurvákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.