A magyar labdarúgó-válogatott a második félidőben hátrányból fordítva 3-1-re legyőzte a vendég montenegrói csapatot a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Magyarország-Montenegró: újabb győzelem, veretlenül csoportelső a válogatottMTI/Kovács Tamás

Ezzel a magyar csapat csoportelsőként végzett és a második kalapból várhatja december 2-án a jövő évi kontinensviadal hamburgi sorsolást.

A vendégek ugyan Slobodan Rubezic fejesével a 36. percben vezetést szereztek, azonban a magyar csapatkapitány, Szoboszlai Dominik duplájával a 68. percre fordítottak Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai. A végeredményt Nagy Ádám állította be a hosszabbításban. Marco Rossi újoncot is avatott, az utolsó pillanatokban becserélte Szuhodovszki Somát.

A telt házas Puskás Arénában aratott sikernek köszönhetően a nemzeti együttes immár 12 találkozó óta nem talált legyőzőre – legutóbb 2000 márciusa és 2001 áprilisa között volt ilyen jó sorozata – és 1976 után zárt ismét veretlenül egy naptári évet.

Eb-selejtező, G csoport, 10. (utolsó) forduló:

Magyarország-Montenegró 3-1 (0-1)

Puskás Aréna, 65 ezer néző, v.: Danny Makkelie (holland)

gólszerzők: Szoboszlai (67., 68.), Nagy Á. (93.), illetve Rubezic (36.)

sárga lap: Szoboszlai (26.), Gazdag (35.), Dibusz (78.), Nagy Zs. (87.), illetve Camaj (13.), Savic (18.), Rubezic (34.), Vesovic (47.), Vujacic (70.), Raickovic (88.), Kuc (92.)

Magyarország:

-------------

Dibusz – Balogh, Lang, Szalai A. – Bolla (Nego, a szünetben), Nagy Á. (Szuhodovszki, 94.), Styles (Horváth K., 64.), Nagy Zs. – Gazdag (Kalmár, a szünetben), Szoboszlai – Ádám (Németh A., 78.)

Montenegró:

-----------

Mijatovic (Djukic, 58.) – Rubezic (Raickovic, 76.), Savic, Vujacic – Vesovic (M. Vukcevic, 55.), Jankovic (Radulovic, 70.), Kuc, Camaj (Krstovic, 70.), A. Vukcevic – Osmajic, Jovetic

Forrás: MTi

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
@Maccska: Amit még kifelejtettem , a foci mindig is nagy többségében az alacsony szellemi szinttel rendelkezők játéka volt , továbbá az ország felnőtt összlakosságát nézve sokkal többen vannak akik nem szeretik a focit, mint akik szeretik ! Tudod , országos szinten kevesek játéka irreálisan sok pénzből kisköcsög !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@Maccska: Látod, milyen buta vagy, cicus..a saját egyszerű logikádat sem tudod követni :)

Te írtad tegnap: 19:35 - "Aki nem szereti (a focit) az buzi"
Aki Én
Ettől csökken a brutális infláció?
Vagy kevesebb nyugdíjas kényszerül dolgozni?
Vagy az eü állapota javul, nem döglünk műtét elött...?
Hogy kell ezt pozitívan tekinteni az eu legkorruptabb országában?
csak úgy....
@verőce21: minö dicsöség egy selejtezön gyöztesként túllenni ,ahol a gólok darabja több mint 1 milliárd forintba került a kukáknak! - látod, ezért is tartotok még mindíg a béka segge mögött,mert baromságokra a föni hobbijára baxxátok el a rengeteg pénzt!
Aki Én
@verőce21: Akkor minden ellopott milliárd értelmet nyert...
Te balfasz vén csicska...
A buta fajtád miatt lettünk szégyenország.
NEM FELEJTÜNK!!!
verőce21
@csak úgy...: @Aki Én: Két bolond is egy pár...! :)
csak úgy....
@verőce21: te egy nagyon buta és egyszerü gyogyós ember ! :) - szerintem a sok nyalásba,hazudozásba,dicsekvésbe betegedtél bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok