Hornyák nem kívánt arról nyilatkozni, hogy Dejan Sztankovics, a Ferencváros vezetőedzője leköpte a játékvezetőt.

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője előbb azt állította a Fradi mesteréről, hogy szembe köpte a játékvezetőt, de az Újpest ellen elveszített meccset követően már nem merte vállalni a korábbi szavait.

A Magyar Labdarúgó Szövetség bizottsága enyhítette Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzőjének eredetileg rasszizmus miatt kiszabott büntetését. A két plusz három meccs eltiltást (melyből három felfüggesztett) egy korábbi kétmeccses eltiltásra mérsékelték. Mivel a tréner már letöltötte a korábbi büntetését, a PAFC ellen már újra a kispadon lehetett.

Most leköpte a bírót Dejan Sztankovics, vagy félrebeszélt a Felcsút edzője

Fotó: puskasakademia.hu

A mérkőzést felvezető televíziós interjúban is szóba került az eltiltása, amikor az M4 Sport erről kérdezte, a hazaiak vezetőedzője, Hornyák Zsolt így felelt:

Nem fogom pártolni a kollégáimat, de az emóció megvan a kispadon  A saját problémám, ha nem kontrollálom az érzelmeim, én is sokszor mondok olyan dolgokat, amiket nem gondolok komolyan. Mi vagyunk a legnagyobb nyomás alatt, de ez nem jelenti azt, hogy Sztankovics szembe köpheti a bírót. Bele tudom élni magam a kollégáim helyzetébe és nem kívánom senkinek ezt a nyomást, ami ránk van téve az eredmények miatt is. De ez a mi feladatunk, nekünk kell megoldani. Ha egy flash nyilatkozat van a mérkőzést követően, nekem is sokszor magamban kell tartanom azokat az indulatokat, amiket szívesen elmondanék a tévében is.

A meccs után a riporternő megkérdezte Hornyák Zsoltot, látta-e, hogy Sztankovics leköpi a játékvezetőt?

Én megkérném, hogy foglalkozzunk a mai mérkőzéssel, és én ezzel nem szerettem volna azelőtt sem foglalkozni, meg utána se, nem vagyok hajlandó erről most sem nyilatkozni, beszéljünk arról inkább, hogy miért kaptunk két gólt, ez tartozik a mai mérkőzéshez

- válaszolt a felcsútiak mestere.

Forrás: https://sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-1/hornyak-sztankovics-kopes/2024030907325339512

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pági
Mindenféle szempontból komoly szakemberek a magyar foci élén! Bravó, bravó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.