Grosics Gyula visszautasítja a Budapest díszpolgára címet, amelyet a Fővárosi Önkormányzat adományozott volna az Aranycsapat egykori kapusának november 17-én, Budapest napján. Ezt maga Grosics Gyula mondta kedden az Echo Tv egyik esti műsorában.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
@szaboria: Gondolom a kapura lőtt gólokat is "azok " fogták ki helyette.....
És mi az, hogy ilyen idős fejjel így gondolkodik.....hogy kéne ?...vagy tilos "másként" gondolkodni ?
grti7336
Joga van visszautasítani a díszpolgári címet Budapesten.(A Tatabányai Bányásznak is volt kapusa, majd ott megkapja a címet.)
Kakastoll
"Sztálin és annak bolsevik bandája" még most is díszpolgára a fővárosnak,"

előbb nem ezek visszavonását kellene meggondolni ?
Selkirkrex
Kevesen tudják, de az igazi nagyság mindig szerénységgel párosul. Nem biztos, hogy mindíg politikai okokat kell a háttérben keresni. Szerintem.
vukkocska
@Selkirkrex: ma reggel néztem Grosicsot a Mokkában. Kizárólag politikai indokai voltak azért, amiért nem vette át a címet. Lelke rajta. Ez azért mégis egy nagy megtiszteltetés. Grosicsot mindenki piadesztára emelte, nem értem, hogy ilyen öreg fejjel miért kell neki megtisztető adományt visszautasítani. Még ha Gaskó tenné:):):)
eberti
""Indoklása szerint politikai döntést hozott, miután a miniszterelnök háromszor húzta ki a Nemzet Sportolói címet viselők névsorából. Hozzátette: nem tart igényt a főváros elismerésére sem"".

Ezek után érthető,hogy miért nem fogadta el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.