A betegnek joga van fájdalmainak csillapításához, az orvosnak pedig kötelessége a beteg fájdalmát enyhíteni. Ahhoz, hogy a fájdalom uralható legyen, a betegnek és az orvosnak együtt kell működnie. Az orvos csak akkor tud segíteni, ha a beteg panaszkodik, kérdez, leírja fájdalma erősségét, jellegét.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Sérülnek a betegjogok nap mint nap!

-Felír nekem a doki egy matricát a vállamra, fájdalom ellen,d e nem szól, hogy morfium tartalmú! Egyértelműen nem ragasztottam fel.

- Felír a doki egy gyógyszert, melytől 18 kilónyi felesleges súlyt szedtem fel, mert elfelejtett szólni (Pécs, Lánc utca, ajtón be, első fehér ajtó jobbra), hogy olyan szer, melytől izom és súlynövekedés várható. 56 évesen már nem akarok ilyet szedni. Csak a véletlenen múlt, hogy rájöttem mi az a szar, amit velem szedet. A lényeg: fájdalmamon nem segített!

Ezek után (a többitől most inkább megkíméllek benneteket!) senki ne várja el, hogy orvosnak azt is elhiggyem, ha köszön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.