Kövér László szerint ha a Fidesz megnyeri a választásokat, nagyon nagy munka vár a pártra, az összeomlás megakadályozása, amely nem lesz fáklyásmenet, de történelmi lehetőséget is tartogat, az országgyűlési munkát illetően pedig úgy véli, hogy az elmúlt 20 év parlamenti háborúskodása teadélután lesz ahhoz képest, ami tavasztól várható. A Fidesz országos választmányának elnöke a hírTV Péntek 8 című műsorában beszélt minderről.

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Nem véletlen, hogy a szórakozás kategóriába tettem a hírt!
Mert ez már röhej, amit ez az irdatlan bunkó mondott. Bár van pici igazsága, mert a szocik ha lassan is, de tanultak a fidesztől.
De fideszesek figyelem: AKI SZELET VET, VIHART ARAT!
HÁTI
A kövérlaci kisztitkár elvtárs, csak ne nyilvánitson véleményt,a bunkóságról.Akik rendszeresen kivonultak az ülésről.Akkor kit képviseltek!Hataloméhes bagázs.Nem roskadt bele az ország az Ő jótevőségükbe!
Dr.luigilongo60
Navracsicska Elvtárs az ellenzék hűvös leheletét fogja érezni a tarkóján.
Így járt szegény.
mindenlében
a Kövért és párttársait egyetlen ellenzék sem tudja lekörözni bunkóságban és sunyiságban. Hát már ebben is különbek mint a többi párt???
marlin
Kövér: "kérlelhetetlen, bárdolatlan, gátlástalan és bunkó ellenzéke"
Találó jellemzése az elmúlt évek Fideszének!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.