BUDAPEST — Úgy látszik, Orbán Viktor jobban bízik saját embereiben, mint a hivatásosokban, ha a személyes biztonságáról van szó! A Fidesz elnöke tudniillik visszautasította a Köztársasági Őrezredet: a rendőrség politikusokat védő egysége ugyanis felajánlotta, hogy testőröket ad Orbán mellé az első választási forduló után, de a Fidesz elnöke egyelőre köszöni szépen: marad saját testőrségénél.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Majd természetesen kér, amikor beiktatják. Kell neki, a feleségének, a gyermekeknek, a DADUSNAK és mindenkinek, aki csak beszélget vele akár két mondatot is.
mindenlében
minden valamirevaló keresztapának saját testőrsége van
fülig jimmy
Szerintem máris tele a gatyája,lehet hogy az őrezredből nem kér,majd lesz őrhadosztály.
csutak
Sztálin hasonlóan rettegett, környezete és a nép bánta!

Amellett én emlékezem milyen hisztit vertek le, amikor a miniszterelnök nem költözött a számára kijelölt villába. Már megint az a Qrva kétarcúság:(
bra048
Ki védi meg Bolse Vikit a belső aggódástól, hogy meddig lehet ezt fenntartani. Ennek a
vége ismét a pszichiátria lesz.
vukkocska
@csutak: és azt is mondták, hogy milyen arcátlanság Gyurcsánytól, hogy a saját házát kameráztatta be. Hát most pedig Orbán sem akar költözni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.