Egy szemtanú szerint gárdaegyenruhában voltak a támadók. Ezt a rendőrség nem erősítette meg. Négy-öt autónyi ember támadt a férfira.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csikknorisz
Persze, persze. Megint ezek a szavahiheto szemtanuk.
csikknorisz
''Egy örkényi lakos látta a történteket, és az Indexnek azt mondta, hogy a táborfalvai kocsmánál veszett össze két roma férfi, köztük az áldozat egy nem romával. A vita után a nem roma férfi hívta az ismerőseit, és négy-öt autóval üldözni kezdték a cigányokat. A szemtanú szerint Magyar Gárda- egyenruhában voltak a támadók, és a helyi galvánüzemig üldözték a romákat, majd egyiküket elkapták és elhurcolták az egyik autóval, összeverték, majd egy faluszéli réten kidobták a kocsiból.'' Kerdesem: hogy lathatta mindezt a szemtanu? Helikopterrol kovette az esemenyeket?
trix
Már az első mondatból tudtam, hogy Gárda ruhában lesznek a támadók.....szerintem az a szemtanú annyit látott hogy vitatkozik két ember, aztán ha már lehet miért ne fújja fel a történetet...biztos a szemtanú is cigány volt, és már csak azért is a Gárda ruhát nevezte meg......én az ilyennek kiszúrnám a szemét.
csikknorisz
Ha azt kristalytisztan latta a ''szemtanu'' , hogy gardaegyenruhaban voltak, akkor mi ez a 4-5 auto? Nem tudta megszamolni? :) Az index meg olyan marha, hogy ilyen baromsagokat kirak a cimlapjara. Bar a torzskozonseguk talan meg be is veszi.
csikknorisz
@trix: Ercsen allitolag egy asszony verte peppe egy ember fejet /nehany utessel!/, aki belehalt. Itt meg allitolag 5 autonyi ember vert egyet, aki nem halt meg. Hazudnak, mint a vizfolyas. Mikor melyik nagyotmondas szolgalja az erdekuket.
trix
@csikknorisz: Szerintem is hazudnak....most meg a Gárdára akarják ráfogni, de nem fog sikerülni....
5hazi
Ez hir?! Persze,ha roma férfi/ak/ ver agyon kisnyugdijjast az csak a kirekesztés miatti flusztráció !!
inkvi
Undormány ez az üldözési mánia!
angyalok
"A rendőrség egyelőre annyit tud az ügyről, hogy az áldozat roma származású, és hogy ő összeszólalkozott támadóival egy szórakozóhelyen, majd a vita az utcán folytatódott. "Utánamentek a támadók nagyobb csoportban, négy-öt autóval voltak a bántalmazás helyszínén" - mondta Beluzsárné Belicza Andrea rendőr-főhadnagy ." Ennek a hírnek ez a hivatalos változata ami már finomítva van a sajtó számára, ha nagy Magyarként a rendőrségnek nem hisztek akkor hidjetek a szemtanúnak aki a támadók közt volt, mert máshonnan nem tudhatja pont azt a verziót mint a rendőrség kiderített. Aki a rendőrséget értesítette az sem roma volt mert a romákat üldözték és ütötték a hír szerint ha tudnátok olvasni. Vannak még jóhiszemű nem roma emberek is. Ja és akkor az egyenruháról csak annyit, hogy akkor bizonyára papok lehettek a fekete ruhás üldözők.
Csizmás Kond
@angyalok: A fekete ruháról pedig már kiütéseid lettek, pedig a fajtád is nagyrészt abban jár....
Divatos lett minden kocsmai civakodásból politikát csinálni.
csikknorisz
@angyalok: Mit deritett ki a rendorseg? Szo sincs arrol, hogy barmit is kideritettek volna. A ''tanúvallomások szerint'', es ''ezt a rendőrség nem erősítette meg'' elkerultek a figyelmed?
trix
Na , a fekete angyal sem háborog így mikor Magyart vernek ! Félnek a Gárdától, ezért most már hazudnak is aljas módon, na ezen nem lepődtem meg, csakhogy rossz hírét keltsék a Gárdának! Nemfog sikerülni ..... egyre többen leszünk angyalom ! Egyre többen, és rendet teszünk a Gárdával !
brezon
@trix: A Gárdával is ! mert nekünk is be kell állni a sorba ,és minden támogatást meg kell adni hiszen gyermekeink jövője a tét
bona
itt forgatták az X akták legújabb epizódját ! D
lópicigáspár
Én úgy hallottam, hogy gyászmenetből akart virágot lopni a kedves roma elkövető, mert az anyukájának aznap volt a 25. születésnapja.
másvirág
Gyászoló fekete ruhás Roma gárdisták voltak a tettesek.Nem akart a szertartáson részt venni az áldozat ! Ezért menekűlt ! De a sorsát senki nem kerűlheti el!
batukán
Fordított esetben, már lenne egy hulla hopp!
inkvi
@lópicigáspár: Max. ikrek lehetnek az anyukájával!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Kedves örkényi lakos valószínűleg alaposan felönthetett a garatra, ha ilyen szépen, részletesen el tudta mondani az eseményeket.

Ja, felhívnám a figyelmet arra, hogy a magyarok nem csordában járnak, mint a cigányok és nem kell 4-5 autóval lenniük, hogy egy ilyen alaknak elkenjék a száját.
inkvi
@Atomqkac: De csak azért, mert az utcát is elfoglalták már vagy 25 éve! Örkény az Örkény! nem kell komolyan venni! Ott ez is igaz meg az ellenkezője is!
lópicigáspár
@inkvi: 18 évestől hivatalosan férfi, anyuka meg korán kezdte.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.