Cserben hagyta Trokán Nóra a ruhája a cannes-i filmfesztiválon. A szexire sikerült jelenet éppen vette a kamera, így mindenki láthatta a színésznő csodás domborulatait.

Messziről kitűnt a tömegből a 77. cannes-i filmfesztiválon Trokán Nóra – írja az index.hu. A színésznő ruhája miatt kissé kínos helyzetben találta magát az ikonikus vörös lépcsőn fölfelé sétálva. Trokán Nóra éppen egy kamerának integetett, amikor feltűnt neki, hogy a ruhája a kelleténél többet mutat a dekoltázsából. Nem zavartatta magát: profi módon kezelte a helyzetet. Egy vicces grimaszt vágott, mosolyogva pózolt tovább. A videót itt tudja megnézni.

Trokán Nóra oldalmellett villantott, felforrósodott a hangulat a vörös szőnyegen – videó

Trokán Nóra oldalmellett villantot a cannes-i filmfesztiválon, melyről videó is készült/Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

A The Voice korábbi coach-a az erről készült videót az Instagram-oldalán osztotta meg, természetesen a várt siker nem maradt el. A poszt tanúsága szerint Trokán Selena Gomez és Zoe Saldana közös filmje, azEmilia Pérez miatt ment a filmfesztiválra.

A színésznő, aki minden évben tiszteletét teszi a cannes-i filmfesztiválon, a videóhoz csak annyit írt, hogy:

„oops...”

Forrás: index.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Beszarok! Most ilyentől kell elájulnom? Fiatal koromban százszor szebbeket szopogattam.
rücsü41
Idős koromban kellett megtudnom, hogy van oldalmell is!Nahát, nem volt egy nagy szám, inkább legközelebb csak melleket mutasson aki felveszi másik embert titokban!Azok ugyanis sokkal izgatóbbak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.