BUDAPEST — Stohl András (43) félelmei, gátlásai legyőzésére használta a tiltott szert – írja a Zsaru magazin a színész rendőrségnek tett kijelentésére hivatkozva. De vajon mi félelme lehet egy karrierje csúcsán lévő, rendszeresen foglalkoztatott, anyagi gondokkal nem küzdő, szerető családban élő művésznek? Milyen gátlások gyötörhetnek egy számtalan szerepkörben kiválóan teljesítő, a képernyőn felszabadultan bohóckodó embert?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Ez nem mentség! Talán be kellet volna érnie kevesebb népszerűség hajhászással is. Ugyanez vonatkozik Liptaira is.Mindketten a kifelé élés, a magánélet piacosításának az áldozatai. Nem tudom sajnálni egyiket sem, és a többi megcsinált celebet sem. Hol vannak ezek a figurák egy Psotához, Reviczkyhez, Gobbihoz, Págerhez? Ezek sztárok a művészetük által. No de az egymást futtató, jól fekvő paprikajancsik?!
másvirág
Én a végső vallomást várom ami alapján elitélhető lesz majd .És arra tesszűk fel a téteket vajon mennyi lesz a letöltendő börtönbűntetés időtartama.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ilyen alapon mindenki drogozhatna ebben az országban, más is ideges, feszült, másnak is kell bizonyítania az élet, a család színpadán, naponta komoly stresszhelyzetekkel kell megküzdeni. Ez nem mentség, akárhonnan nézem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.