Egyre feszültebb a megasztáros énekes, aki rosszul viseli, hogy szeretteitől távol van, és hetek óta csak kritizálják produkciói. A pénteken Gusztos Bence ki is esett a Megasztárból, a zsűri inkább Lakatos Ivettet mentette meg a kieséstől.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuci
Hajrá Lakatos Ivett!Nekem te vagy a legjobb!!Szurkolok neked!!
Don Quijote
Nem kellett kicsinálni,megtette maga ,eléggé enervált volt....
orogordog
Én a Friderikusz miatt nem is nézem, öntelt egoista.
zsuci
Ebben igazad van ordogordog,én sem csípem az öntelt stílusát!Külömben is nemis ért a zenéhez!!
szerintem
bírom a fridit!ha észreveszi valaki,van,hogy elismeri,ha téved.ezt nem sokan mondhatják el magukról.azért,mert kimondja amit gondol és soknak nem tetszik az igazság....ezt nem tartom önteltségnek.a válogatókon sokszor ő volt az ,aki kíméletesen mondta meg a jelentkezőnek,hogy mennyire tehetségtelen,úgyhogy még bunkónak sem mondanám.
látszik rajta az is,mennyire nem állhatja,hogy ott van az a kicsi lány,de visszafogja magát,mert nem akar a gyerek lelkébe tiporni.Kultúráltan megmondta múlt héten is a véleményét,miszerint:"neked már isoklában lenne a helyed".és nem ragozta tovább,pedig biztos tudta volna mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.