Osváth Zsolt is ellátogatott Azahriah vasárnapi koncertjére. Véleményét pedig nem titkolta.

Osváth Zsolt nem rejtette véka alá véleményét Azahriah-ról

Fotó: Instagram/Osváth Zsolt

Az elmúlt hétvégén Baukó Attila, művésznevén Azahriah lenyűgöző triplakoncertet adott a Puskás Arénában. A telt házas események hatalmas sikert arattak, vasárnap pedig Osváth Zsolt is kilátogatott a koncertre. Véleményét Instagram-oldalán osztotta meg:

Nehéz ezt szavakba foglalni, mert sok féle érzés fog el amikor a srácokról beszélek. Háromszor megtölteni a Puskást nem kis dolog. De gerinccel, minőséggel, színvonallal és tartalommal már jóval nehezebb. Na jó, de sikerült? – hangozhat a kérdés. Azt gondolom igen!

– fogalmazott posztjában a tartalomgyártó.

Mindenkinek mást jelent a siker. Van, akinek már beérni a munkahelyére is az, van, aki csak kergeti. És közben elfelejti, hogy már a sikert vágyni is egy fajta siker. Annak a sikere, hogy nem elégszel meg azzal, ami van és többet, remélhetőleg jobbat akarsz. A tegnapi nap meghatározó marad számomra. Bizony! Mondhatni átjárta a siker. De nem csak a siker. Szavak, érzelmek, hangok, fények, illatok, pillanatok. Történelmi pillanatok? Sokunknak mindenképp! Felejthető? Aligha. Kell még? Hmm. Kétséget kizáróan! Köszönöm.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Kemény és velős kritika amely segíti a töretlen fejlődést!:!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.