Lassan ez is teljesen a miénk lesz! Igaz ugyan, a paprika- és halászcsárdák még tartják magukat, de a vasárnapi, családi ebédeknél a különféle „kirántott” húsok már egyértelműen átvették a vezető szerepet. Nem is kell hozzá pár emberöltőnél több, és a magyar szakácskönyvek – ha még lesznek – tradicionális hazai receptjei között díszelegnek majd az aranyló szeletek. Az egyedülálló karrier persze nem véletlen, hiszen a bundába bújtatott húsokat szinte minden környező (és távoli) nemzet boldog örömmel fogyasztja. Elég csak az oly sikeres Cordon Bleu-re, az ukránok kijevi jércemelljére vagy a japánok pankóval panírozott tonkatsujára gondolnunk. Nem is beszélve arról a seregnyi változatról, amikor nem hús kerül a zsemlemorzsás köntösbe, hanem zöldség vagy sajt.

Forrás: zona.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.