Shodeinde Dorka mindent megtett szíve választottjáért. A fekete fiút ugyanis sokáig nem fogadták el az újdonsült anya szülei, és mindent megtettek azért, hogy a fiatalok ne alkossanak egy párt. Dorka édesapja elmesélte: csak akkor enyhültek meg, amikor látták, hogy lányuk valóban szerelmes, ráadásul gyereket vár. Ezután állt helyre a családi béke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@trix: Végre egy értelmes ember. ;)
trix
@Zsoel: Bár először a negatív véleményekre számítottam, örülök hogy egyetértünk ! :))
Zsoel
@trix: Kapsz még azt is, ne aggódj. :)
csutak
@szerintem: Nem mindent az intelligenciára, de sok dolgot igen.
És van amit az EQ alapján.
Ez a két dolog az ami itt sokakból (főleg az első) hiányzik:(
Pedig pont ez tesz bennünket emberré!
Zsoel
Semmi bajom különben a feketékkel, éljenek békében, de szerintem mindenki maradjon a saját fajtájánál, a saját kultúrkörében, és ott keressen párt magának. Az összevissza keveredés nem vezet semmi jóra. Arról nem is beszélve, hogy elég sok fekete nőcsábász csinálta meg nálunk az elmúlt évtizedekben, hogy idejött tanulni, dolgozni (ami mondjuk nem minden esetben vált az ország hasznára, de ezt most hagyjuk), teherbe ejtett egy - vagy több - "egzotikumra" fogékony, naiv magyar lányt, aztán amikor megunta az itteni légkört (büdös volt a meló és kibírhatatlanok a kötöttségek - na persze, mit lehet várni egy olyan embertől, amelyiknek a nagyapja, dédapja még a gyerekgyártáson, háborúzáson, vadászaton és a hasának vakargatásán kívül mást nem csinált, mert a 4-5 feleségével végeztetett minden munkát?), fogta magát, és hazapályázott, hátrahagyva a feleségét meg a félvér gyerekeit!
trix
@Zsoel: De sok van még ilyen most is....van egy ismerősöm egy gyönyörű szép szőke nő hófehér bőrrel, és egy fekete gyerekkel......aranyos a gyerek, dehát csak fekete, meg olyan kis erőszakos természete is van.....természetesen lusta volt a fekete férfi dolgozni, pedig mérnök....és elhagyta őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.