Négyszer már körbebiciklizte a Földet szánhúzó kutyáival Randolph Westphal. Az eredeti szakmáját tekintve informatikus világjáró ötödszörre is útnak indult, mostani útján Nanook és Chinook kíséri. Kedden Kecskeméttel ismerkedtek. Az 52 éves német férfi eddig már 176 ezer kilométert tett meg kerékpáron, az életéért teker. – Amerikában jártam, amikor 1987-ben az orvosok megállapították, hogy bőrrákom van. Közölték: pár hónapom van már csak hátra – idézte fel első Földkörüli útja kezdetét a Guinness-rekorder. – Tovább bicikliztem, ennek már huszonhárom éve. A betegség bennünk van, így csakis önmagunk vagyunk képesek felvenni vele a harcot.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
www.hir24.hu/szines/176465/debrecenbe-erkezik-a-vilagjaro-kerekparos.html
Világjáró útja során Debrecenbe érkezik pénteken délután Randolph Westphal rákbeteg kerékpáros, akit Kósa Lajos polgármester fogad a Régi Városháza előtt.
Ezután a világjáró kerékpáros a Református Nagytemplom gyülekezeti termében találkozik fiatalokkal és az egyházkerület tagjaival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.