Milyen hatással van ránk a könyvek elkerülése? 365 napból 1 napot sem töltünk könyv olvasásával? Mivel töltjük el a szabadidőnket. Az olvasás nem – csak – a könyv lobbi érdeke, hanem a sajátunk is! Thriller vagy romantika, ismeretterjesztő vagy humor, teljesen lényegtelen, a lényeg, hogy szeresd!

Forrás: marmalade.hu
Feltöltő: sagirobert
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@safi: Interneten is lehet konyvet olvasni. En is olvastam mar nem egyet. Ha mondjuk Orwell 1984 c. regenyet a telefonom kijelzojen olvastam el, az nem szamit olvasasnak? Erre celoztam.
safi
@csikknorisz: szerintem a lényeg a könyvön van (amit egyébként jellemzően nem interneten olvassuk, de természetesen az is az).
csutak
Amíg dolgoztam, nem okozott gondot ha betévedtem egy könyvesboltba.
Akár Frechenben (állandó fuvar, Köln) akár itthon. Volt olyan, hogy 50.000 Forintnyi könyvet vittem magammal:)
Ma már ezt a luxust nem tudom magamnak megengedni.
Igaz majd 1800 darabos a könyvtáram , de alig száz olvasatlan könyvem van már csak:(
Ezek mellett van huszon gigányi Latinovits, Ruttkai és más régi nagy bölények által játszott színdarabom hanglemez formában, de már bedigizve. És sok sok hangos könyvem.
Bár, hogy őszinte legyek, számomra a papírosnak meg van a maga varázsa, ami nem jön át egy felolvasott könyv által.
csikknorisz
@csutak: Hallgattad mostanaban a Kossuthon a Hatareset c. regeny reszleteit? Tegnap volt az utolso resz. Olyan nepszeruseget csinalt a konyvnek ez a nehany felolvasott epizod, hogy sokan keresik konyvtarakban, antikvariumokban, stb. A hanganyag is csabithat tehat olvasasra:)
másvirág
100 felnőttből 50 nem olvas ! Van megoldás? =Minden bizonnyal .De azt beismerni,hogy az 50 felnőttből 25 analfabéta,azért az már több mint kinos lenne nyilvánosságra hozni.
Csizmás Kond
@csikknorisz: Hát a zenéről azért volna mit vitatkozni.....
Nem minden zörej zene csak valamiért annak veszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.