Érdekes dolog ez a "médiagépezet", az ember ismeri és megérti a működését, de azért mégis  el-el gondolkozunk rajta. Tényleg utálok írni róla, de nem bírom ki, hogy ne tegyem: szuperröhejes, ahogy a TV2 pénzt, energiát nem kímélve nyomatja Kökény Attilát és alázza Szíj Melindát, hogy az előbbi nyerjen. Érdekes médiaelméleti kérdés, hogy a közönség eltűr-e ilyen erőszakos véleményformálást vagy észre sem veszik a vérprofi, átgondolt kommunikációs trükköt.

Forrás: neon.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Istvánné
Bizony el van döntve! Lehetetlen, hogy a műsor elején még Ő az első és aztán Ő a kieső. Tudom, hogy változik az állás állandóan, de nem ennyire. A szavazatok fogadását lehet manipulálni- és manipulálták is. Az mondják egyesek, hogy Melinda álszent? Hát nem hiszem, hogy az volna, de hogy feladta már régen az biztos. Mikor látta a zsűri, hogy nem hagyja a közönség kigolyózni, hát tettek róla másként, hogy kiessen. A zsűriben egy becsületes ember ült, a többi mind valamilyen szempontból érdekember. Tisztelem Enikőt, de a végén már beszélt össze-vissza, nem tudott hogy viszonyulni ahhoz, hogy mégis megnyerheti Melinda a versenyt- a többiekről nem is beszélek.
Mindent összesítve Melinda csak jól járt, ha tudta volna milyen társaságba kerül be, nem is jelentkezett volna. Annyira naiv és őszinte ember, hogy nem is sejtette, hogy itt ugyanúgy jelen van a "romlás", mint az egész országban.
mindenlében
Nem tartom nagy bajnak, ha a verseny végén a szakemberek kicsit alakítják az eredményt. Így érvényesül valamennyire a közönség akarata is, de ne az sms-ezők pénztárcája szabja meg, ki a legjobb.
ila51
Így higyjen akárki a médiának , akkor most ezek baszták át a nézőket....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.