Közellenségnek kiáltották ki a zsűritagokat mindkét tehetségkutató műsorban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
Egyesültek: mega-xar. Szavazzanak ne hápogjanak a nézők.

Vecát meg miért is kel sajnálni?
Csináljon egy lemezt, ha veszik akkor sikeres ha nem akkor keressen más elfoglaltságot.
Miklós
Várható volt ,mert Mester Tamás,a fiukat-------------i.
Miklós
Korrupció már régen van a médiában is.
Itt minden a pénzről szól.
nagypapa
Az X-faktor zsűrije,de az RTLKlub vezetése is nem csak erkölcsi hulla-Keresztes Ildikóval az élen - hanem jogilag is felelős a történtekért! Ezért minden ok meg van, arra,hogy PERT INDÍTSANAK ELLENÜK,mivel ÖSSZEFÉRHETETLEN volt ,hogy Keresztesi,mint "mentor" szubjektív módon saját jelöltjeit juttatta a döntőbe,a zsűri pedig gyáva módon MANIPULÁLT! Veca volt a legjobb,a zsűri ostobaságával óriási erkölcsi és anyagi kár érte...A hang nélküli,hörgő majomparádé,a groteszk Király L.Norbinak nincs helye az első háromban,eddig is csak a szellemileg alultáplált közönsége juttatta tovább ezt a zenei analfabétát!. Ez óriási botrány!!!
orogordog
@nagypapa: Veted volna inkább a telefont azt szavaztál volna.Én vetem a telefont és szavaztam Vastag Csabira és bent van az első háromba. Sőt remélem az első helyre tudjuk szavazni. Ez a műsor erről szól.
orogordog
Most kell szavazni nem holnap siránkozni, szerintem 0691 334 334 06 Vastag Csaba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.