Liptai Claudia édesapja karácsony előtt még reményteljesen nyilatkozott a sajtónak, bízva abban, hogy lányával és unokájával ülhet majd a fa körül. Az álom azonban rémálommá változott, hiszen a TV2 sztárja még a telefont sem emelte fel, hogy érdeklődjön apja hogyléte felől. Az idős férfit a lelkiek mellett anyagi gondok is gyötrik, hiszen gyűlnek a sárga csekkek, amelyeket korábban Claudia fizetett helyette.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
@silber13: @nyanya001: Ha jól emlékszem, a kedves papától nagyon sokat szenvedett Claudia, az édesanyjával együtt. Sokszor kellett a szomszédba menekülniük. Ezek után ki az, aki a szeretet ünnepét megosztaná vele? Az is nagy dolog, hogy eddig anyagilag támogatta. Szóval én ezért nem ítélem el.
silber13
@Mindenlében! Bizonyára igazad van, én is olvastam Claudia szövegét, de véleményem szerint :
1. Mégis csak az apja
2. Csak karácsony volt.
nyanya001
@silber13: Tudom, hogy igaza van @mindenlében: -nek de ahogy irod,
mégis csak karácsony volt, mégis csak az apja!
gergely
Nem akarok rosszindulatú lenni,de ahogy meg lettek említve a csekkek egyből arra gondoltam,hogy nem is a szeretet hiányzik apukának hanem a pénz.
Ha apuka nem viselkedett igazi apaként,örülhet neki,hogy idáig fizette a dolgait a lánya és nem verette meg például.
mindenlében
Igen egy vagy két napig van karácsony, de ne legyünk álszentek. Nem kell mindenáron szeretni valakit, aki galád módon bánt el saját családjával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.