Mint azt korábban megírtuk immár harmadik alkalommal - ezúttal is hatalmas sikerrel - rendezte meg Újévi koncertjét Mága Zoltán hegedűművész. A Papp László Sportarénában neves vendégek, lenyűgöző látványvilág, különleges színpadi megoldások várták a nézőket. Ismét bebizonyosodott, hogy a bécsi mintára elindított kezdeményezésnek van létjogosultsága hazánkban is, hiszen ismét tömött sorok várták a kiváló fellépőket, és bizony sokszor borsódzott a hátunk a látottak és hallottak közben. Most a legmeghatóbb jeleneteket szedtük egy csokorba.  [Dátum: 2011. 01. 02. 14:12]

Forrás: Zene.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Szép példáját követhetnék a többiek is , eszük megvan hozzá. Egyszer egy rádió riportban hallgattuk a férjemmel az indulásáról , kezdetben nagy honvágy jött rá , de felmérte szülei áldozatos támogatását , győzött benne a hivatás...azóta nagy rajongói lettünk...követjük a fellépéseit így médián keresztül Bravo Mága Zoltán .
51kacsa
Gratulálok Mága Zoltánnak az újabb, immár 3. Újévi Koncert sikeréhez! További sikereket a mgánéletben és a művészi pályán is!
Maradjon továbbra is ilyen szerény és segítőkész ember és a hegedű virtuóza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.