Szeged – a Pick szalámi, a szegedi paprika, a halászlé, a szegedi papucs, a Szabadtéri Játékok, a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN), a kortárs balett, a kajakosok, és a napfény városa. De most nézzük meg Szegedet az itt tanuló, közel harminc ezer egyetemista szemszögéből. tovább

Forrás: Femcafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@csutak: Most jut eszembe a kis hági volt ahol a rántott sajt szalmakrumplival , majonézzel volt a sláger , egyik fiatal pincér ismerősünk vezettette be a menűbe , nagy sikere volt a fiatalok körében. már az is becsukott. Jó a térkép köszi.
csutak
@ila51: Kishági?
Sajna bezárt:(
Ha kövér volt a pincér (Hídvégi Béla) sajnos 9 éve elment, együtt voltunk katonák.
Sok szép emlék fűz engem is a Kishágihoz, régi Hungihoz, Lepény Pista bácsival, és hagy ne soroljam a helyeket.
Amit anno utáltak bennem (többek között:) a munkatársaim, hogy kocsma helyett a Royalba és más első osztályú helyre jártam szórakázni!
1971 nyarától 1973 Februárjáig, akkor bevonyítottam katonának. Aztán meg a házas ssságok:(
ila51
@csutak: Az érthető is ha szórakozni vágyik valaki , akkor minőségi helyre szabad pénzt kiadni. Mi csak mint növőfélben levők , jó kaják miatt mentünk , utána irány az albérletbe haza.
farkas
@csutak: A séf sokáig a nagybácsim volt, Nagy Endre... Isten nyugosztalja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.