Homeopátia - nincs benne semmi - címmel indít kampányt a Szkeptikus társaság, amelynek egykori elnökem Vágó István meg is indokolja, miért vélekednek így.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@csutak: Igen. Ugyanugy, ahogy az ember kepes betegseget okozni sajat maganak lelki, psziches gondok altal, ugy meggyogyitani is kepes magat. Az emberi tenyezo tobbet segithet, mint akarmilyen hatoanyag.
AtomAnti
Én úgy tudom, hogy a Homeopátia az agy működésére hat. Oly módon, hogy ha a beteg hisz benne, hogy a "gyógyszer" meggyógyítja, akkor meg is fog. Ebből a szemszögből tényleg gyógyszer... A stresszt is gyógyítják vele, márpedig az hosszútávon kinyírja az embert. Épp testben épp lélek és fordítva. :)

Vágónak szerintem épp mindene, úgyhogy nagyobb baja nem lesz.
rubex
Szerintem PR kampány a homeopátia ellen a gyógyszereknek. Biztos kevesebb fogy belőlük mostanság! És egy kis info: homeomami.blog.hu/2011/02/02/ki_milyen_pr_os_volt_a_nagy_tudosok_kozul
csutak
Hasonlót hasonlóval, kutyaharapást szőrével, tehát közmondásaink is utalnak arra, hogy nagyon nem butaság a homeopátia.
A gyógyszeripar pedig a gyógyszerfüggőség fenntartásában érdekelt.
Ennyi, nem több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.