Szolnok — Zalatnay Sarolta (63) megint bajba került. Abonyi Mónika (53) feljelentésében – amit a szolnoki rendőrkapitányságon tett meg tegnap – részletesen leírta, miként hitegette Cini, hogy visszafizeti neki azt a kétmillió forintot, amit a Csillagszem Alapítvány telepén élő elárvult, megkínzott állatok lakhelyének felújítására szánt, de vesztére kölcsönadta az énekesnőnek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
Van olyan ember akitől nem kért pénzt Zalatnay szégyenérzete nincs süllyedjen ez a tyúk ő csak mindenkitől kap házat bútort autót csak nem aranyból van neki?
rzs
Cini nem tett tönkre semmit!!
Az aki odaadta pénzt az egy süket és vak vagy valóban uzsorás!!!
Ha uzsorás akkor börtönbe vele!

Ha jószívű akkor adjon nekem is ( lehet hogy vissza adom)!
Bár sem állat védő sem Cini nem vagyok, de a pénz nekem is jól jönne!!!
Feraj49
Egy alapítványnál csak úgy nem lehet pénzt kiadni másoknak,főként nem "hozomra".Ahhoz egy kuratórium döntés kell.Az ott elhangzottakról pedig jegyzőkönyv készül a jelenléti ívvel.A szavazásnál ki kell térni az ügyben hányan voltak mellette,ellene,hányan tartózkodtak.Nem úgy van, hogy az alapítvány pénzét csak kiveszem a bankból és odaadom valakinek.Ha az elnök kiveszi a pénzt /amihez a banki csekken két kurátor aláírása szükséges/ és nem az alapítvány céljaira használja fel akkor ez sikkasztás,.azaz a hölgy a saját bűncselekményét fedte fel.Ezen kívül kötelezően működnie kell a legalább három tagú felügyelő bizottságnak,akik a törvényesség felett őrködve végzik a tevékenységüket .Akkor ez egyszemélyes alapítvány?
Feraj49
Bocs de majdnem elfelejtettem feketeözvegy-nek és a nagypapának válaszolni! Én nem is azt írtam,hogy mások bűncselekményének elítélésének hiánya felment bárkit is.Ez olyan mint" a törvény nem ismerése sem ment fel senkit a felelősségre vonás alól".Csupán fel kívántam hívni a figyelmet,míg egyesek mindent megúsznak,másokról meg a bőrt is lenyúznák .
szaboria
@Feraj49: Halvány fogalmad sincs mit tudnak az alapítványok trükközni,hogy a pénzeket lenyúlhassák. Csak egy példa beteg gyereknek össze szedtek 1000000..ft. A szülőknek meg oda adtak 200000.-ft.-ot a többit különböző kifogásokkal lenyúlták
feketeözvegy
Ha figyelmesen elolvassátok a cikket, akkor nem az alapítvány pénzéből adta a kölcsönt, az édesanyja spórolt pénzét adta kölcsön, a második 1 millához már hitelt vett fel!
Nyilvánvaló, legalábbis számomra, azt hitte sokat kaszál majd. De ez akkor is ocsmány dolog Cini részéről.és most olvasom kiveteti a szilikont.............lehet arra kellett a lóvé?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.